Udsat for hærværk: Toiletpapir i forhaven

Gennem længere tid har Claus Hjort Frederiksen været udsat for hærværk.

De fleste ville nok stille sig selv spørgsmålet: ”Hvad fa’en er meningen”, og det gør den tidligere forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen også. Gennem længere tid har han oplevet en pervers form for hærværk mod sin skønne hvide villa ved kanten af Øresund i Humlebæk. Store mængder af – heldigvis ubrugt – toiletpapir og de tilhørende tomme papruller bliver dagligt kastet ind i forhaven.

Artiklen fortsætter under videoen med Nicole fra 'Robinson'...

– Jeg anser det for at være en syg stakkel, der gør sådan noget, for det tjener jo ikke noget formål. Han kunne jo skrive til mig, at han synes, jeg er et dumt svin, og tilkendegive sin mening på den måde. Det er lidt irriterende. Altså, også fordi det så flyver rundt omkring, og det irriterer selvfølgelig naboerne, konstaterer den 76-årige Claus Hjort Frederiksen til Helsingør Dagblad.

LÆS OGSÅ: Lasse Skriver i retten: Vidner i sag om Farhads onkel

Claus Hjort Frederiksen kan se, at gerningsmanden kører i en lille hvid bil, men den tidligere minister har ikke anmeldt det til politiet. Om hændelserne er knyttet til den sigtelse for landsforræderi, som Claus Hjort Frederiksen venter på at komme i retten for sidst i november, er uvist.

LÆS OGSÅ: Sussi presset til at afsløre utroskab

I dag bor Claus alene i det gamle fiskerhus sammen med sine to hunde, efter at hans hustru, Christina, blev hårdt ramt af Alzheimers og flyttede på plejehjem sidste år.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer raser over hårde beskeder: - Livet er lortekort