Hadi Ka-koush (Foto: Peter Hauerbach)
Hadi Ka-koush (Foto: Peter Hauerbach)

Tv-vært mistede sin far: Fortsatte tv-optagelserne

Da Hadi Ka-koush mistede sin far, var han i gang med at optage 'Natholdet', og på trods af den massive sorg valgte han at fortsætte.

Skuespiller og tv-vært Hadi Ka-koush mistede i efteråret sin far, og det sendte ham ud i massiv sorg. Det fortæller han i podcasten "Hva så?!" med Christian Fuhlendorff. 

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne indlagt på sygehuset: De sidste tre uger har ikke været sjove

Artiklen fortsætter under videoen...

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-deltager har sagt jobbet op: Det skal jeg nu

Hans far var inden sin død erklæret terminal og havde længe været plaget af KOL. Da han gik bort, var Hadi godt i gang med at optage 'Natholdet'.

- Jeg får det af vide om mandagen, hvor han er går bort aftenen før. Jeg går i sorg med det samme, jeg græder og føler, at min verden falder fra hinanden, men jeg ved også, at på torsdag skal jeg sidde i den der stol. Jeg tænker ikke engang, at jeg skal have en afløser. Jeg tænker ikke, "hvordan fikser vi det, så jeg ikke skal gøre det". Jeg tænkte "hvordan kan jeg få mig selv derhen", fortæller Hadi i podcasten og fortsætter:

- Tirsdag siger jeg til redaktionen, at det er sidste dag, vi snakker om det. For onsdag går jeg i workmode. Jeg skal gå igennem programmet og læse manuskriptet, så jeg er klar til torsdag.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche efter ulykken: Så stor méngrad har jeg

Efter torsdagens program kunne Hadi Ka-koush for en stund ånde lettet op og sørge en smule, men han havde stadig to programmer tilbage, der skulle optages.

- Efter sidste program var lavet, dér kunne jeg mærke, at jeg ikke længere havde min far ved min side, fortæller Hadi og tilføjer:

- Jeg ved ikke, om det har ændret mig endnu. Jeg tror, at oplevelsen af det gjorde, at noget af sorgen er gået tabt.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-deltager trækker stikket: Psykisk hårdt

Ville gerne have set ham mere

Hadi bor til dagligt i København, men hans far boede i Jylland. Og selvom Hadi gjorde, hvad han kunne for at besøge sin far så meget som muligt, så føler han stadig ikke, at det var nok.

- Jeg ville gerne have nået at se ham mere. Han endte med at flytte til Tønder, og det er tre og en halv time herfra. Jeg besøgte ham, så ofte jeg overhovedet kunne. Jeg kunne selvfølgelig godt have besøgt ham mere, men det tænker man altid bagefter, forklarer han og fortsætter:

- Da vi fik besked om, at han var terminal, fordi han havde KOL, så begyndte jeg at besøge ham meget mere. Så tog jeg de der smutture, hvor jeg kørte syv timer om dagen bare for at se ham et par timer og så køre hjem igen.

LÆS OGSÅ: Ung mor i svær graviditet: Overvejede abort

Har mistet al kontakt

Kort forinden farens død blev Hadis Facebook-profil hacket: der blev lavet 200 opslag på få minutter, og efterfølgende blev profilen lukket ned.

- Al min kommunikation med ham er foregået der, og det er lydbeskeder. Så fra de sidste ti år har jeg måske 30 beskeder på sms. Alt andet er på Facebook. Og jeg kan ikke få det tilbage, fortæller Hadi, der efter adskillige forsøg på at få profilen genaktiveret har opgivet håbet om at få korrespondancen med sin far tilbage.

LÆS OGSÅ: Jaffer og Bolette deler skøn video: Bryllupsklokkerne ringer

Hadi husker dog tydeligt, hvad den sidste korrespondance med sin far handlede om.

- Det sidste, han sendte til mig, var fordi jeg skulle sige mit navn på arabisk i 'Natholdet' ugen efter. Så jeg spurgte ham, om han kunne fortælle mig mit fulde navn. Det kendte jeg ikke, for det består af sådan syv-otte navne fra mine forfædre. Så det sidste, han sendte mig, er min arv på en måde, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Tobias Hamann og kæresten deler stor nyhed