Hadi Ka-Koush om at skille sig ud: Lettere med alderen

Hadi Ka-Koush kender til følelsen af ikke at passe ind.

Hadi Ka-Koush er for tredje gang trukket i uniformen som embedsnissen Skir i TV 2's Tinka-univers. I årets julekalender 'Tinka og Sjælens spejl' er der fokus på følelsen af ikke at passe ind.

LÆS OGSÅ: Tobias Rahim banket af 18-årig

– Qua mit udseende og det, at jeg kommer fra et andet land, er det noget, jeg kan relatere rigtig meget til. Følelsen er klart blevet mindre, efter jeg er blevet ældre. Men det er også noget, jeg selv har valgt, at jeg ikke gider at fokusere på. Hvad end folk synes om mig, så må de selv ligge og rode med det, slår Hadi fast.

LÆS OGSÅ: SE KLIPPET: Dennis Knudsen er med i Pyrus-julekalender

Den 39-årige skuespiller kom sammen med sin familie til Danmark fra Forenede Arabiske Emirater i 1989. Han er vokset op udenfor Vejle, men bor nu i København sammen med sin kone, forfatter og stylist Elham Kavousi, 38, og deres fireårige søn.

– Han kan ikke se med endnu, men når det kommer, bliver det fedt, fortæller Hadi, der også er kendt som den ene halvdel i 'Adam & Noah'.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører: Er blevet single

I 2022 overtog han rollen som vært på 'Natholdet' fra Anders Breinholt. Et job, der passer ham udemærket.

– I starten var jeg lidt nervøs for det, men jeg elsker virkelig at lave det. Det er noget andet end skuespillet, men jeg tror, at det passer godt til mig og mit temperament. Jeg kan godt lide at møde nye mennesker, og jeg er naturligt meget nysgerrig, forklarer Hadi.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-vinder sov i drivhuset i en måned, efter han kom hjem