TV 2-vært fandt knude på halsen: Bange for at dø fra mine børn

Det var en chokerende oplevelse for tv-værten Cecilie Beck.

For 10. gang blev 'Knæk Cancer Live' afholdt og satte med lige knap 170 millioner kroner ny rekord. Cecilie Beck var topmotiveret for at sidde i callcentret under TV 2' s store indsamlingsshow, for hun er en af mange, der har mærket sygdommen tæt på.

LÆS OGSÅ: Karina taler ud om ny kræftsygdom

– Jeg har en veninde, der er blevet opereret for brystkræft i denne uge. Så det er rimelig aktuelt i øjeblikket. Alt er heldigvis gået godt. Men indtil vi fik at vide, at det ikke havde spredt sig, var det selvfølgelig sindssygt nervepirrende, siger den 51-årige vært på 'TV 2 Nyhederne'.

Artiklen fortsættes under videoen med Elvira, Thalia og Katerina, der er til ‘Knæk Cancer Live’…

Cecilie selv oplevede nogle år tilbage at have en knude på sin hals, hvor hun ikke selv var bekymret, men det var lægerne til gengæld.

– De tog det alvorligt på en måde, hvor jeg blev ret forskrækket, fordi de gerne ville have gennemlyst mine lunger. Jeg har jo været ryger. Tanken om, at man skal dø fra sine børn på grund en sygdom, som man måske har været ved at påføre sig selv, den gjorde mig helt sindssyg, lyder det fra Cecilie Beck.

LÆS OGSÅ: Andrea Rudolph reagerer efter ‘Knæk Cancer’-showet

Hun har for tiden travlt på jobbet, hvor hun netop har taget fat på kommunalvalget og desuden også skal være vært på TV 2's 'De største øjeblikke'. Men der venter lidt af en gulerod for enden af slidet, når nyhedsværten tager til Costa Rica på surferferie med sine voksne døtre, Frida og Astrid, samt deres kærester.

Cecilie selv har ikke fundet en kæreste, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-par afslører stor udfordring for produktionen