De er med på bikini-bølgen

Kendte kvinder er enige. Alle må gå i lige nøjagtig det tøj, de lyster - uanset alder.

Alle kroppe er bikinikroppe lyder det i ALT for damernes kampagne.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Nathalie er blevet skilt

Artiklen fortsætter under videoen.

Og under hashtagget #allekroppeerbikinikroppe er rigtig mange danske kvinder med på den idé.

En af dem er sangerinden Julie Berthelsen.

I et opslag på Instagram, skriver sangerinden blandt andet.

- Ved I hvad @altfordamerne. Jeg elsker jeres smukke kampagne. Jeg er en af dem, der havde købt en badedragt til denne ferie, fordi min mave og hud er pænt slasket, efter jeg (på en kærlig måde) har tabt mig en del. Men så startede ‘det her’ og jeg tænkte: fandme nej! - jeg vil ha’ min bikini på og lade min krop suge til sig af sol og varme, skriver Julie Berthelsen blandt andet og slår et slag for retten til at være i bikini uanset alder, udseende eller status.

Du kan se Julie Berthelsens opslag herunder.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Julie Berthelsen (@berthelsenjulie)

LÆS OGSÅ:  Sarah Tiedt afslører stor nyhed

Debatten om ‘ageshaming’ fik ny næring, da Charlotte Bircow åbent fortalte, at hun jævnligt får kommentarer om, at hun er for gammel til det ene eller det andet. Blandt andet at vise sig frem i bikini på de sociale medier. Kommentarer, der blandt andet lød. – Er det ikke en fejl med de rynkende ben? Det ligner gammelkone ben.⁠ Det fik straks en række andre kvinder til at reagere på udskamningen. LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne skal være far En af dem er Line Baun Danielsen, som på sin profil på Instagram skrev. – Seje, smukke og dygtige Charlotte Bircow får på hattepulden af sure mennesker for at gå med bikini, fordi hun er over 60… Bikini har intet med alder at gøre – men retten til at gå i præcis det, man har lyst til. Jeg poster dette sympatibillede fra en dejlig solskinsdag i Spanien, skriver Line Baun Danielsen blandt andet i opslaget, som du kan se herunder.
 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af LINE BAUN DANIELSEN (@linebaundanielsen)

LÆS OGSÅ: Tre kendte med i ‘Robinson’ Siden er det bare væltet ind med sympati-tilkendegivelser fra andre kendte kvinder om retten til at gå i lige nøjagtig det tøj, man selv lyster - uanset alder. Herunder et par af de udsagn, der er delt via ALT for damernes profil på Instagram. I et opslag med Cecilie Beck siger tv-værten blandt andet. - Hvis ikke, du synes, at Charlotte Bircow kan gå i en bikini, så tror jeg inderst inde, at du selv har en angst for at blive gammel, som du skal deale med. Men det skal da ikke gå ud over hende.⁠ Det opslag kan du se herunder.
 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af ALT for damerne (@altfordamerne)

LÆS OGSÅ: Bolette svarer på graviditetsrygter Også stjernen fra blandt andet 'Badehotellet' skuespilleren Anne Louise Hassing har givet et indspark til debatten. Hun siger blandt andet. - Det er helt langt ude, at nogen skal dømme kvinder for, hvad de har på uanset alder. Alle kvinder skal være frie til at hoppe i hvad som helst, også bikini – om de så er rundet 100 år. Du kan læse mere af Anne Louise Hassings udsagn i opslaget herunder.
 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af ALT for damerne (@altfordamerne)

LÆS OGSÅ: Det glemte Mascha til brylluppet