Torben søgte fire gange: Endelig med i teltet

Fjerde gang var lykkens gang for 'Bagedyst'-deltageren Torben.

I sin spritnye nyttehave sidder Torben Nybo, 39.

Haven skal have en kærlig hånd, da der skal blive plads til dyrke massevis af grøntsager og især ærter. Selvom de kommende måneder står på et stort arbejde med oprydning og klargøring, så er det ingen sag for Torben.

LÆS OGSÅ: Grev Felix i kovending: Dropper ud

Han er nemlig ikke en mand, der giver op. Særligt ikke når det kommer til 'Den store bagedyst', hvor han lige nu svinger piskeriset.

Lige nu ligger et
sammenfaldet
hus i nyttehaven, som skal
ryddes til fordel
for ærteranker
og bede
Lige nu ligger et sammenfaldet hus i nyttehaven, som skal ryddes til fordel for ærteranker og bede

Og Torben har kæmpet ihærdigt for at komme en tur i bageteltet. Han har faktisk søgt om at komme med i programmet hele fire år, før det i år lykkedes ham at komme med på bageholdet.

LÆS OGSÅ: Bendtner og Sus Wilkins på date i Parken

– Jeg tror, at de endelig har tænkt, at jeg passede rigtig godt ind. Det handler jo om, at man skal passe sammen med dem, som også er i programmet. Vi havde alle sammen supergod kemi fra start af, fortæller Torben.

Det tør siges, at produktionen bag 'Den store bagedyst' efterhånden kender Torben ret godt, og det var også til dels, hvad der lokkede Torben til kagefadet.

LÆS OGSÅ: Vraget af Jens: Jeg var sindssygt lettet

– Da jeg havde været til casting tredje gang sidste år, og jeg fik at vide, at det desværre ikke blev mig. Der havde jeg fuldstændig forsvoret, at jeg ville stille op igen. Men da der kom en ny casting runde, skulle jeg lige prøve en sidste gang, og de blev rigtig glade for at se mig, fortæller han.

Torben har døtrene Isabella og Olivia på 10 og
12 år, og de har også hjulpet lidt til i forberedelserne til ”Den store bagedyst”. – Jeg prøvede på, at få mine børn til at komme og stille
mig spørgsmål undervejs i bagningen, så det
kunne være en måde at træne til programmet
på, men det stoppede ret hurtigt, fordi deres
spørgsmål distraherede mig mere,
griner Torben.
Torben har døtrene Isabella og Olivia på 10 og 12 år, og de har også hjulpet lidt til i forberedelserne til ”Den store bagedyst”. – Jeg prøvede på, at få mine børn til at komme og stille mig spørgsmål undervejs i bagningen, så det kunne være en måde at træne til programmet på, men det stoppede ret hurtigt, fordi deres spørgsmål distraherede mig mere, griner Torben.

Det er ikke kun kager, Torben har spidskompetencer i. Han har også masser af erfaring med en anden type køkken.

LÆS OGSÅ: Reagerer på Bendtners romance med Sus: Opbakning til Clara

– Jeg stod i lære som kok for mange år siden, og jeg er rigtig god i det salte køkken, men jeg havde brug for en udfordring. Jeg havde brug for at udvikle mig på en ny måde, og der var det søde køkken en rigtig god måde at gøre det på, slår Torben fast.

LÆS OGSÅ: 'Luksusfælden'-deltager tæt på at give op: Gæld på 488.000 kroner fordelt på 19 lån

'Den store bagedyst' kan ses på DR1 hver lørdag aften.