Tina Müller stopper på populært program

Når 'Hammerslag' løber over skærmen, bliver det med en ny person ved roret.

I et opslag på Instagram afslører Tina Müller, at hun har valgt at stoppe som vært på 'Hammerslag'.

- 51 udsendelser siden foråret 2020. Det har været en kæmpe fornøjelse at være en del af 'Hammerslag' og ikke mindst være med til at udvikle programmet de seneste år, skriver Tina Müller på Instagram og fortsætter:

- Men i den periode er meget også sket for mig privat, og af den årsag har jeg valgt at sige stop på 'Hammerslag'.

LÆS OGSÅ: To uger efter kæreste-tatovering: Bekræfter brud

Privat er 45-årige Tina Müller blandt andet blevet mor for første gang og i øjeblikket på barsel med sin lille datter Emma.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Clara ventede på Samuel

Familien som første prioritet

Det er blandt andet hendes nye rolle som mor, der har fået hammeren til at falde.

- Sporten er stadig min primære arbejdsplads, og her er der en hel del rejsedage i løbet af et år med mange overnatninger på hotel. Hvis jeg samtidig skulle være afsted med 'Hammerslag', så ville det være over tre måneder om året væk hjemmefra. Tre måneder væk fra min lille datter og min familie. Vil det kunne lade sig gøre? Uden tvivl. Men jeg har ikke lyst til det. Jeg kan mærke, at jeg lige nu er et sted, hvor jeg har brug for at suge hvert et lille øjeblik med Emma til mig og være til stede med min familie

LÆS OGSÅ: Sanne Salomonsens store sorg: Mine venner er døde

Den nye sæson af 'Hammerslag' har allerede premiere i morgen, og her er Sofie Østergaard barselsvikar. Det er stadig uvist, hvem der skal udfylde Tina Müllers sko fremover.