Tilde Munkholm med ærligt opråb: Det gør ondt at tænke på

Tilde har accepteret de 25 kilo ekstra på kroppen, men det er samtidig svært.

Tilde Munkholm, der er kendt fra 'Den store bagedyst', er mere end højgravid. Hun er gået ind i uge 42 af sin graviditet.

LÆS OGSÅ: Philip May afslører: Mere tv på vej

Den lange graviditet kan mærkes.

- Jeg har taget 25 kilo på siden starten af min graviditet, og selvom jeg egentligt har accepteret, at min krop har ændret sig, fordi den gror vores lille vidunder, så kan jeg mærke inderst i maven, at det gør lidt ondt at tænke på, fortæller Tilde i et ærligt opslag på Instagram og tilføjer:

- Det er svært at forklare den følelse, jeg sidder med, for jeg er jo lykkelig, men min gravide krop har virkelig næret mig meget gennem min graviditet.

Tilde føler ikke, hun selv har kunnet følge med i kroppens forandring.

- Det har været hårdt ikke at kunne passe ens tøj. Det har været hårdt at føle sig større. Det har været hårdt at have forskellige graviditetsgener. Det har generelt bare været pisse hårdt at være gravid - i hvert fald for mig.

En smuk rejse

Tilde understreger dog samtidig lykken ved at være gravid.

- Det har været en lærerig rejse, en lang rejse og ikke mindst en smuk rejse. En rejse, som lige om lidt starter på ny. Jeg ved nemlig, at lige om lidt begynder min krop at ændre sig igen, også skal jeg til at lære at elske en helt ny krop, bliver det ligeså svært?, spørger Tilde sine følgere.

Lige nu er første prioritet for Tilde dog at føde sin søn, som lader vente på sig.