Sussi afslører: Leo begraves i hemmelighed

Da den nordjyske musiker Leo Nielsen, bedre kendt som Sussis bedre halvdel i Sussi & Leo, i lørdags sov ind i hjemmet i Saltum som 67-årig efter lang tids svær sygdom, så væltede det ind fra hele Danmark med kondolencer og varme hilsner til Sussi.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjernerne i chok over Britt Bendixens død

Alle fra statsminister Mette Frederiksen over Kandis-Johnny til politikeren Inger Støjberg har sendt deres hilsner, og Sussi har ligget vandret for at besvare alle mediers interesse.

Men hvor Sussi var meget åben og ærlig om Leos sygdomsforløb og hans død i hjemmet om natten, mens hun sov, så bliver hans begravelse holdt hemmelig som en privat sag kun for inviterede.

- Jeg har besluttet mig for, at dem jeg har inviteret, kan vise deres sorg uden at være bange for at blive fotograferet, siger Sussi Nielsen, 67, til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Inden operationen: Dronningen slappede af i Trend

Sussi og Leo var ikke medlem af folkekirken, og derfor skal Leo sidste rejse foregå som en privat ceremoni i Nordjylland i stedet for i en kirke eller i et kapel.

Leo bliver sendt fint af sted med smoking på i kisten og en pakke af hans yndlingstobak til piben, og han skal brændes og have et urnegravsted.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen fanget under storm: Her måtte han overnatte

Det er Leo niece Berit, som skal holde talen for Leo på hans sidste rejse, og gæsterne skal hygge sig med kaffe og mad.