Stor afsløring om Dennis Knudsens tvillinger

Kendisfrisøren Dennis Knudsen bliver snart alenefar til fire. Nu afslører han de søde navne til sine kommende tvillinger.

Den kendte frisør Dennis Knudsen bliver snart far til fire.

I forvejen har han sønnerne, Lucas på tre år og Noah på 10 måneder, og nu venter han tvillinger til september - to piger.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz satser stort: Nye tiltag i 'Stjerne Boksning' 2022

Til B.T. afslører han, hvad de to piger skal hedde.

Pigerne får de fine navne Alma og Naomi. Rugemoren er en amerikansk kvinde fra Los Angeles, mens ægdonoren er den samme, som leverede æggene til Lucas og Noah.

– Det er en stor opgave og et stort ansvar, men jeg har fundet ud af, hvor fantastisk lykkelig det gør mig at have børn. Det er meningen med livet, har kendinfrisøren tidligere fortalt til HER&NU.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Tv-par forældre igen

Gennem 25 år har den homoseksuelle singlemand forsøgt at blive far med lesbiske par, som gik fra hinanden, og heteroseksuelle kvinder der fandt kærester undervejs i fertilitetsprocessen.

Han oplevede nederlag på nederlag, indtil han hørte om en fertilitetbehandlingsmodel med ægdonor og rugemor mod betaling gennem professionelle bureauer i USA. Og nu bliver han så snart alenefar til fire, men det skræmmer ham tilsyneladende ikke.

LÆS OGSÅ: Vandt 250.000 i reality-program: Nu giver de pengene væk

– Jeg er en voksen mand. Jeg har prøvet meget i livet med mange ansatte, store arbejdsbyrder, og jeg er vant til at have mange bolde i luften. Men selvfølgelig skal jeg have en eller to barnepiger til at hjælpe med pasningen. Så det løser sig, siger han og tilføjer:

– Det er mit liv, og jeg skal nok klare det. Det går godt, jeg er glad, og jeg ved, hvad jeg gør, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Caroline fra 'Bachelor': Efterladt med en øv-følelse