Ramt af angst: Vi har også ting at slås med

Livet er ikke udelukkende en leg, bare fordi man er et kendt ansigt.

Udadtil kan Frederik Hauns liv nemlig virke absolut succesfuldt - I februar overtog han jobbet som CEO af Katerina Pitzners virksomhed Diamant Børsen, og den sidste søndag i maj blev han gift med Morten Kjeldgaard.

LÆS OGSÅ: Undrede du dig? Derfor var der intet reunion-afsnit efter ‘Vild kærlighed’

Men under overfladen kæmper han med svære følelser, ligesom mange andre almindelige mennesker gør.

Det har han valgt at fortælle åbent og ærligt om i et opslag på Instagram.

- Angst, indleder Frederik Haun sit seneste opslag, hvorefter han fortæller om en voldsom episode, der udspillede sig i slutningen af en ferie i Amsterdam forleden.

- I mandags, på vej ud af taxaen i lufthavnen begynder mit højre ben at summe, og jo tættere vi kommer på indgangen til lufthavnen, desto værre bliver det. Da vi kommer indenfor føles det som om, at mine ben forsvinder under mig. Jeg bliver lig-bleg i hovedet og har heldigvis Pernille til at hjælpe mig med at finde et sted at sidde. Jeg kunne intet rumme i øjeblikket og alt var meget overvældende, jeg blev panisk og havde svært ved at styre mine følelser og vejrtrækning.

Ingen superhelt

Opslaget har fået flere til at reagere og støtte den tidligere 'Bagedyst'-deltager. Det fortæller han, da HER&NU møder ham til Cirkus Summarum.

- Folk har været sindssygt søde. Min indbakke på Instagram har været fuldstændig bombarderet af søde beskeder fra både folk, der faktisk kan relatere til det, fortæller Frederik, som er enormt glad for at være relaterbar.

- Jeg synes faktisk, det var vigtigt at få delt, så folk derude også kan mærke, at mig og også Morten, ligeså vel som alle andre går og slåsser med nogle ting engang imellem, lyder det.

LÆS OGSÅ: Gik flere uger over termin: Nu har 'Bagedyst'-stjerne født

Derudover hjælper det også Frederik selv at tale højt om tingene.

- Det er min måde at få tingene bearbejdet på. Men alt er godt, og jeg er ved godt mod. Jeg blev en lille smule forskrækket over den oplevelse, men heldigvis har jeg en masse gode mennesker omkring mig til at hjælpe og støtte op.

Se opslaget fra Frederik Hauns Instagram herunder.