Premiere på 'Game of Thrones' sæson 8, Imperial. Peter Falktoft og Anna Frank Møller Hvidkjær
Premiere på "Game of Thrones" sæson 8, Imperial. Peter Falktoft og Anna Frank Møller Hvidkjær

Peter Falktoft i babylykke: Er blevet far

Peter Falktoft har holdt det meget hemmeligt, men nu er han far.

Tv- og Radiovært Peter Falktoft er gået stille med dørene, når det kommer til familieforøgelse, men afslører i dag, at han har fået den største gave i livet og den medfølgende titel som far.

LÆS OGSÅ: Gravide Julie Kriegler om babynavn: Den nemmeste beslutning

Artiklen fortsætter under videoen.

- Jeg har nu haft et par uger til at forsøge at forstå, hvornår al denne overvældende kærlighed og glæde monstro ville foretage sig eller i det mindste finde et nogenlunde stabilt niveau… Jeg begynder at forstå, det nok aldrig bliver tilfældet. Tværtimod. Jeg har i forvejen til stadighed svært ved at kunne sætte ord på, hvor højt jeg elsker din mor. Og nu dette... sikken et velsignet liv. Velkommen til flokken, lille, elskede, skat. Vi har glædet os. Du passer perfekt ind her. Jeg lover at passe godt på dig og os, skriver Peter Falktoft i et opslag på Instagram.

Peter Falktoft blev den 14. september 2019 gift med Anna Frank Møller Hvidkjær på Dragsholm Slot, og sammen er de nu forældre.

Til sommer kommer danskerne til at se meget mere til Peter Falktoft, der bliver nemlig ikke tid til så lang en barsel, da han sammen med Esben Bjerre vil guide de danske OL-seere igennem både sporten, atleterne og kulturen i og omkring Paris og OL på streamingtjeneste 'Max'.