Olivia Newton-John er død

Den australske sanger og skuespiller er sovet ind i sit hjem i Californien

Mandag morgen sov Olivia Newton-John stille ind i sit hjem i det sydlige Californien. Hun blev blot 73 år. Det fortæller hendes mand, John Easterling, til det amerikanske medie TMZ.

LÆS OGSÅ: Surprice ved Silas og Nicolais bryllup: Se hvem der kom

Hun blev i 1992 første gang diagnosticeret med brystkræft og var gennem flere succesfulde behandlingsforløb. En kilde fortæller TMZ, at kræften dog sidst havde bredt sig til andre steder i kroppen.

Olivia Newton-John slog i starten af 1970'erne sit navn fast med hits som "If Not for You", "Let Me Be There" og "Have You Never Been Mellow".

LÆS OGSÅ: Her er den nye ‘Vild med dans’-vært

Det helt store gennembrud kom i 1978 med 'Grease' hvor hun spillede overfor John Travolta. Rollen som Sandy blev ikonisk akkurat som hendes sange fra filmen, 'Hopelessly Devoted to You' og duetterne 'You're the One that I Want' og 'Summer Nights'.

Gennem 1980'erne havde hun også hits som 'Magic', 'Xanadu' og 'Physical'.

SE BILLEDERNE: Så meget er der sket med Sofie Lindes hus på Langeland

I de senere år dedikerede Olivia Newton-John sin tid til oplysningskampagner om brystkræft og ikke mindst at kæmpe dyrenes og miljøets sag.

Kort efter den triste nyhed om Olivia Newton-Johns død kom hendes tidligere 'Grease'-kollega John Travolta med en rørende hilsen på sin Instagram.

- Køre Olivia, du gjorde vores alles liv så meget bedre. Din indvirkning var fantastisk. Jeg elsker dig så meget. Vi ses længere nede ad vejen, og vi kommer til at være sammen igen. Din fra det første øjeblik jeg så dig og for evigt. Din Danny, din John, skriver han til et billede af Olivia Newton-John som ung

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Olivia Newton-John (@therealonj)

 
View this post on Instagram
 

A post shared by John Travolta (@johntravolta)