Oh Land er blevet gift

Nu har parret sagt "ja" til hinanden.

Den 38-årige sangerinde Oh Land, der har det borgerlige navn Nanna Øland Fabricius, er i dag blevet gift med sin kæreste gennem fire år, 35-årige Adi Zukanovic.

LÆS OGSÅ: SE DET SØDE BILLEDE: Wafande er blevet far igen

Men Oh Land har tydeligvis travlt med at fejre kærligheden i dag, så det er hendes veninde, sangerinden Clara Sofie, der afslører nyheden på sin Instagram historie.

- Den helt store bryllupsuge. Kæmpe tillykke allerelskede smukkeste Oh Land og Adi Zukanovic', skriver Clara Sofie, der selv blev gift tidligere på ugen, på sin story, hvor man kan se Oh Land og hendes nye ægtemand kysse hinanden på en teressa i en have omgivet af børn, der kaster rosenblade på dem.

Oh Land afslørede tilbage i maj, at kirkeklokkerne ville ringe denne sommer, men da kunne hun også fortælle, at bryllupsforberedelserne kun så småt var gået i gang.

– Åh, jeg er totalt uforberedt, men jeg skal nok blive klar. Det bliver til sommer engang. Vi skal nok få styr på det, sagde den tidligere 'X Factor' dommer, der på tre måneder alligevel har formået at stable et romantisk bryllup på benene.

LÆS OGSÅ: CUTE! Mathilde Gøhler afslører familieforøgelse

Parret har sammen sønnen Ernst på tre, og Oh Land har også sønnen Svend på syv fra sit tidligere ægteskab med billedkunstneren Eske Kath.