Nye tider på Bakken: De sidder på flæsket

Der har været fuld gang i cirkusrevyen denne sommer.

Efter 12 anmeldelser med topkarakter er der ingen tvivl om hvilken revy, der er årets mest populære denne sommer.

LÆS OGSÅ: Vender tilbage til skærmen

Cirkusrevyen har slået benene væk under både anmeldere og publikum, og det blev fejret søndag aften i revyens hyggelig gårdhave med en halvvejsfest med stegt flæsk og persillesovs – ganske som det har været tradition de sidste 39 år, når revyen er halvvejs igennem årets program.

Revyens
powerpar, instruktør
Joy-Ma
-
ria Fre
-
deriksen, 59,
og Niels
Olsen,
63, er
superglade.
– Det
er en
kæmpe
lettelse,
at det er
gået så
latterligt
godt.
Jeg føler
virkelig,
at Cirkusrevyen er
min nu,
sagde
Joy.
Revyens powerpar, instruktør Joy-Ma - ria Fre - deriksen, 59, og Niels Olsen, 63, er superglade. – Det er en kæmpe lettelse, at det er gået så latterligt godt. Jeg føler virkelig, at Cirkusrevyen er min nu, sagde Joy.

– Det er meget overvældende og helt fantastisk at gå på arbejde herude. Man kan mærke på publikum, at de bliver overraskede, men samtidig også en accept af: ”Nå, det havde vi ikke lige regnet med!”. Og så har vi det bare rigtigt godt sammen i revyen, fortalte Merete Mærkedahl, 41, som spiller med i Cirkusrevyen for tredje år i træk.

LÆS OGSÅ: Kongehuset overrasker: Prins Christian får ikke årpenge

Hvor Cirkusrevyen tidligere havde sin dronning i skikkelse af Ulf Pilgaard, så er Merete Mærkedahls parodi på statsminister Mette Frederiksen blevet en nyklassiker. Og ikke blot på scenen, men også i arbejdsgangen, blæser der nye vinde i revyen i år.

Der var stor begejstring hos revyholdet over
at blive ”grillet” af revyens personale ved
halvvejsfesten.
Der var stor begejstring hos revyholdet over at blive ”grillet” af revyens personale ved halvvejsfesten.

– Vi har fået sommerferie i uge 29 og 30, og det er nyt. Vi går moderne tider i møde her i revyen, så man også kan have et familieliv ved siden. Til gengæld spiller vi så helt frem til slut august. Det moderne er jo, at man ikke ER sit arbejde, men at man er glad for sit arbejde og også kan passe sit familieliv, fortalte Merete, som udover sommerferie i Thy også skal med sin partner Anna Windfeld og deres to børn, Anker på fem år og Esther på otte, en tur i Astrid Lindgreens verden i Sverige.

LÆS OGSÅ: Uhh: Stor 'Love is blind'-nyhed