Neel Rønholt som Karen Seebach: Jeg ligner hende

De første billeder fra filmen 'Under stjernerne på himlen' har allerede afsløret, at Neel er en tro kopi af den unge Karen Seebach.

Neel Rønholt skal spille rollen som Tommy Seebachs kone, Karen, i filmen 'Under stjernerne på himlen', hvor Anders Matthesen spiller Tommy Seebach.

– Det var helt fantastisk at gå ind i Tommys historie. Nu hører jeg Tommys musik på en helt anden måde. Og det tror jeg også publikum kommer til, når de ser filmen, fortæller Neel Rønholt, 39, til premieren på 'En ideel ægtemand'.

De første billeder fra filmen har allerede afsløret, at Neel er en tro kopi af den unge Karen Seebach.

LÆS OGSÅ: Genåbner kendt café

Artiklen fortsætter under billedet af Neel i rollen som Tommy Seebachs kone, Karen.

– Jeg kan godt se, at jeg ligner hende, og jeg fik også lavet hår til det. Det er jo derfor, at mit hår ser sådan ud lige nu. Og da jeg kom ud fra frisøren, kunne jeg godt se, at jeg lignede Karen. Neel var i Grønnegårds Teatret for at fejre sin mand, Jens Sætter-Lassen, som har en af hovedrollerne i 'En ideel ægtemand', og mens Jens skal spille i Grønnegården hele sommeren, så kan Neel holde ferie med parrets døtre, Ellen på 10 år og Franka på seks.

LÆS OGSÅ: Efter operation: Emil tilbage på Havana

– Jens har en uges ferie, hvor vi skal ned i vores sommerhus på Lolland. Og eller tager jeg rundt med pigerne. Vi bliver i Danmark og indretter os lidt efter vejr og deres behov.

LÆS OGSÅ: Rørende detalje: Derfor har Jonas Vingegaard tatovering på hånden