Nils Petter Bro og Stephania Potalivo
Nils Petter Bro og Stephania Potalivo

Genåbner kendt café

Nils Petter Bro, der i forvejen er kendt i restauratørbranchen, genskaber familiehistorien.

Husker du Café Sommersko i Kronprinsensgade, der åbnede tilbage i 1970’erne? Og er du en af dem, der har savnet det legendariske sted, så er der godt nyt.

LÆS OGSÅ: Rasmus Bjerg afslører store forandringer i familien: Det er mærkeligt

Artiklen fortsætter under videoen.

Restauratør Nils Petter Bro, der er gift med tv-vært Stephania Potalivo, genåbner nemlig den berømte café, der lukkede i 2017.

Det var Nils Petters far og onkel, der startede Café Sommersko i 70'erne, og det har derfor været naturligt for ham at genåbne.

- I hele min professionelle karriere som restauratør har jeg altid vidst, at en ting skulle jeg en dag gøre - og nu gør jeg det sgu. Færdiggører det, min far og onkel startede i 70'erne, Sommersko, skriver Nils Petter i et opslag på Instagram.

Der er dog en væsentlig ændring fra dengang. Den nye Café Sommersko ligger nemlig ikke på Kronprinsensgade, men åbner på adressen Palægade 6. Dog er fysiske ting fra den gamle café taget med til den nye - heriblandt noget kunst og et gammel flygel.

- Vi har fået meget inspiration fra det nuværende Paris. Særligt Hotel Amour og nogle restauranter, der hedder Big Mama, har Nils Petter fortalt til MigogKbh, hvor han også har udtalt, at de forventer at åbne til september.

- Lokationen er ny, men ånden er den samme. Det er på tide at give Sommersko tilbage til de unge og kreative, og så må vi se, hvor de bringer stedet hen denne gang, skriver Nils Petter videre på Instagram. Her har han også delt små videoklip af renoveringsprocessen.

LÆS OGSÅ: Efter operation: Emil tilbage på Havana

LÆS OGSÅ: Efter operation: Emil tilbage på Havana