Molly Egelind har det ikke fra fremmede: En flok dårligere tabere

Ingen omkring Molly er i tvivl, hvis hun har tabt.

Molly Egelind har aldrig været en sportspige – det dur hendes konkurrencementalitet ikke til. Hun er helt bevidst om, at det ikke er en særlig fed kvalitet, men for hende er det bare sjovest at vinde.

LÆS OGSÅ: Højgravid ung mor i kritisk tilstand: Hastet på hospitalet

I 'Alle mod alle' er Molly på hold
med tv-værten
Felix Smith, 46.
– Vi kendte ikke
hinanden i forve
-
jen, men vi sup
-
plerer hinanden
rigtig godt og er
begge gode til
at stole på vores
intuition og mave
-
fornemmelse.
I 'Alle mod alle' er Molly på hold med tv-værten Felix Smith, 46. – Vi kendte ikke hinanden i forve - jen, men vi sup - plerer hinanden rigtig godt og er begge gode til at stole på vores intuition og mave - fornemmelse.

– Min lillesøster, Carla, har det på samme måde. Vi har spillet enormt mange brætspil, og nu håber jeg, at hun vil tilgive mig for at udlevere hende en lille bitte smule. Hvis hun halvvejs i spillet kunne se, at hun ikke kunne nå at vinde, sagde hun: ”Jeg trækker mig ud, jeg gider ikke mere”. Jeg synes, at spillet er sjovt, men det er bare sjovere, hvis det går godt, siger Molly Egelind, 35, grinende.

LÆS OGSÅ: For første gang: Sætter ord på aldersforskellen

Lige nu kæmper Molly for at vinde i 'Alle mod alle' på Kanal 5 sammen Felix Smith, og hun er en rutineret spiller.

– I gamle dage var mit yndlingsspil 'Besserwisser', for det har netop det der element af at kunne være lidt lede mod hinanden ”Aj, det tror jeg ikke, du ved!”. For tiden er mine yndlingsspil faktisk nogle, som handler mere om at samarbejde, for vi er faktisk en hel familie og omgangskreds af dårlige tabere. Det at samarbejde mod hinanden i grupper gør tit oplevelsen lidt sjovere, fortæller Molly.

LÆS OGSÅ: Efter vild transformation: Toft klar på ny sæson 'Robinson'

– Vi spiller Pandemic og White Chapel, som handler om Jack The Ripper, og spillebrættet er et stort kort over London. Så plejer vi at sætte lidt spooky musik på og dæmpe lyset. Det er rigtig sjovt, og det kan der snildt gå en aften med.

Søstrene Carla og Molly er begge dårlige
tabere, men Carla er alligevel værst, afslører
Molly om sin nu 30-årige lillesøster. Her med
mor, Søs Egelind, i 2015.
Søstrene Carla og Molly er begge dårlige tabere, men Carla er alligevel værst, afslører Molly om sin nu 30-årige lillesøster. Her med mor, Søs Egelind, i 2015.

Ingen chips

Ingen omkring Molly er i tvivl, hvis hun har tabt.

– Hvis jeg taber i et brætspil, så bærer jeg nag til evig tid. Der kan godt blive en lidt spids stemning fra mig. Når man spiller med familien eller gode venner, så har man jo lidt en jargon, og så kan det jo godt blive et lidt sjovt emne resten af aftenen; ”Nej, jeg vil faktisk ikke række dig chipsene, når du tværede mig ud i…”

LÆS OGSÅ: Kollapsede på øen: Særlig person med på hospitalet

Heldigvis føler Molly ikke, at hun har tabt, hvis hun går til en casting som skuespiller og rollen går til en anden.

– Får jeg ikke en rolle, så tager jeg det på en helt anden måde. Det slipper jeg. Det er ikke et nederlag, fordi jeg sto-ler nok på, at jeg har ydet mit bedste, for en casting og en rolle har ikke noget facit, siger Molly og uddyber.

LÆS OGSÅ: Helle Thorning indtog 'Suspekt'-scenen: Her var hendes krav

Privat er
Molly kæreste
med skuespillerkollegaen
Benjamin
Katzmann
Hasselflug,
36, og sammen har de
døtrene
Ellinor på ni
år og Wilma
på godt to år.
Privat er Molly kæreste med skuespillerkollegaen Benjamin Katzmann Hasselflug, 36, og sammen har de døtrene Ellinor på ni år og Wilma på godt to år.

– Jeg har for eksempel fået at vide, at jeg var for høj i for - hold til dem, jeg skulle spille overfor. Det kan jeg jo ikke gøre en dyt ved, det har ikke noget med min spilleindsats at gøre. Jeg var måske bare en forkert type i forhold til, hvad de havde forestillet sig. Det tager jeg ikke som et nederlag, hvilket jeg er meget glad for, for jeg har gået til casting, siden jeg var 12 år. Man får mange nej’er som skuespiller, og det ville gøre det svært at forsætte.

LÆS OGSÅ: Kronprinsesse Marys store offer for ægteskabet