Mødte hinanden på Tinder: Her er Heino Hansens hustru

Det gik helt galt, da han skulle fri til hende.

Netop nu er komikeren Heino Hansen aktuel som forræder i TV 2-programmet af samme navn. Men privat befinder han sig i stedet i lejren for loyale.

LÆS OGSÅ: Lasse Rimmer i milliongæld: Dét sagde han til Line Hoffmeyer

Den 39-årige tv-vært har nemlig været gift med Cecilia Hansen siden 2018, efter parret mødte hinanden på datingapp'en Tinder i 2014.

Artiklen fortsætter under opslaget...

Det ellers offentlige par holdte et hemmeligt bryllup, der angiveligt var en stor fest, som gik vildt for sig og havde en række andre danskere komikere på gæstelisten.

Men selvom brylluppet var ganske succesfuldt, så gik frieriet ikke lige så smertefrit. I TV 3-programmet 'Til middag hos' har Heino fortalt om sin romantisk plane, der indebar en selvskrevet sang, han skulle fremføre, når solen gik ned over Islands Brygge.

Artiklen fortsætter under billedet...

Cecilia Hansen og Heino Hansen til Zulu Comedy Galle i 2022
Cecilia Hansen og Heino Hansen til Zulu Comedy Galle i 2022

Men selvom alt var timet og tilrettelagt, så skulle Cecilia på toilettet. Den lange kø fik Heino til at trippe, og derfor måtte han løbende bære hende derfra, så han kunne nå at fremføre sin seranade lige før solen forsvandt bag bygningerne. Trods den stressede stemning fik 'Stormester'-stjernen sig et sikkert ja.

LÆS OGSÅ: Christopher Læssø er blevet far igen

Efter parrets bryllup havde de allerede lagt planer for at få børn sammen, og det lykkedes ganske hurtigt, da de blev forældre for første gang til sønnen Ferdinand i 2019. I 2021 fik de endnu en søn, Bernhard.

Artiklen fortsætter under opslaget...

LÆS OGSÅ: Stjal 100.000 fra Sussi: Nu mødes de i retten

Parret er snart aktuelle sammen i 'Jaget Vildt' på Discovery+.

Netop nu er Heino aktuel i 'Forræder', der kan ses hver fredag på TV 2 og TV 2 Play.

Heino Hansen og Cecilia Hansen til Dansk Melodi Grand Prix 2024
Heino Hansen og Cecilia Hansen til Dansk Melodi Grand Prix 2024