Mille Dinesen bryder tabu: Vi har alle fejl

Mille Dinesen har selv oplevet tabuet på egen krop.

Mille Dinesen, 48, er en af hovedrolleindehaverne i filmen 'Bytte bytte baby', hvor to par gennem fertilitetsbehandling bliver gravide, men til alles frustration har klinikken byttet om på æggene, så de to kommende mødre skal bære hinandens børn.

LÆS OGSÅ: Clara taler ud om forholdet til Samuel

Selvom filmen er en komedie, så behandler den nogle tunge emner, og det, synes Mille Dinesen, er positivt.

– Jeg håber, at folk kan sætte sig ind i biografen, sænke skuldrene i forhold til jagten på det perfekte og finde ud af, at vi alle sammen har fejl. Jeg synes, det er et dejligt tema omkring fertilitet, fordi det stadig er så tabubelagt. Og tit kan man gennem noget, der er skægt, få belyst noget, der er alvorligt. Det gør folk mere modtagelige, fortalte hun på den røde løber til premieren.

LÆS OGSÅ: Derfor havde 'Kærlighed hvor kragerne vender'-deltager sin baby med på tv-date

Mille kan selv personligt relatere til filmens emne. Hun er mor til femårige Eddie, men det tog hende 10 år, før hormonkure og fertilitetsbehandlinger endelig førte til to streger på en graviditetstest og derefter til en baby, da hun mindst ventede det som 43-årig.

– Jeg blev ikke gravid i første hug, og så har jeg vidst ikke sagt for meget, så jeg kan godt relatere. Det er jo en folkesygdom. Derfor er det vigtigt at snakke om det. Nu har man snakket om infertilitet hos kvinder i mange år, og nu er man heldigvis også begyndt at snakke om mænds infertilitet, sagde skuespillerinden, der er single, efter hun i 2020 brød med Thomas Busch, som hun har sønnen, Eddie, med.

LÆS OGSÅ: Jesper Buch afslører stor drøm