Michael Laudrup bliver snart morfar igen

Michael Laudrup kan se frem til endnu et barnebarn til maj.

Tidligere fodboldspiller Michael Laudrup bliver til maj beriget med endnu et barnebarn, da datteren Rebecca på 29 venter sit andet barn.

LÆS OGSÅ: Nicolas Bro på vandvognen: Druk var tæt på at koste ægteskabet

Det afslører hun i et opslag på Instagram.

- Efter at vi har sovet nogenlunde i halvandet år, blev vi enige om, at vi havde lyst til at gøre det hele igen. Så here goes. Endnu et lille vidunderligt maj-barn er på vej. Den sidste og helt rigtige brik, som har manglet i vores kaotiske og smukke puslespil. Og Ellen? Den lykkelige storesøster har allerede givet 100 kreative (og til tider også specielle) navne og har en masse ideer til hvilke lege h*n skal være statist i, så de skal nok få en kæmpe fest sammen. Kærligheden er stor (det er kvalmen også), skriver Rebecca.

LÆS OGSÅ: Hella og Ellens skønne eftermiddag: Hundetræf

Rebecca Laudrup og manden Frederik Svejborg blev forældre for første gang den 3. maj 2020, så datten Ellen når måske lige at fylde fire år, når hun får sin nye titel som storesøster.

Lykønskningerne er væltet ind, siden Rebecca delte nyheden.

- Tillykke, lyder det blandt andet fra Cecilie Schmeichel, der selv er vokset op med en far på landsholdet.

LÆS OGSÅ: Stor sorg: Nu begraves Matthew Perry

Selvom det blot er anden gang, Michael Laudrup kan kalde sig morfar, så er han efterhånden trænet i at have børnebørn. Sønnen Andreas Laudrup har nemlig tre børn, som Michael Laudrup er farfar til.