Manu Sareen om ny retning: Jeg har været ret nervøs

Den tidligere politiker delte både flere detaljer om kommende bryllup, men også en ny og overraskende retning med karrieren.

Det nye år har allerede fået en god start for tidligere ligestillingsminister og nu landsformand for ADHD-foreningen, Manu Sareen.

LÆS OGSÅ: Sarah Mahfoud er blevet single

Både på karrierefronten er der overraskende projekter i støbeskeen, men også flere deltaljer om hans kommende bryllup med sin forlovede Maria Caroline Simons.

På rød løber til premieren på den historiske actionfilm 'Stockholm Bloodbath' i Imperial i København, afslørede han først og fremmest de nye og karrieremæssige projekter til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Kong Frederiks private tanker og overvejelser

- Det bliver det vildeste år i mit liv. Jeg har skrevet kontrakt på fire udgivelser med forskellige forlag. Der kommer en ny ADHD-bog, en ny børnebog, så en bog skrevet sammen med min forlovede og faktisk også en digtsamling.

Adspurgt om, hvordan det har været for ham at kaste sig ud i at skrive digte, faldt svaret prompte.

- Jeg har ikke været på nogle skrivekurser i forbindelse med digtene, og jeg har også været ret nervøs. Nu prøvede jeg bare. Jeg fik fat i min gymnasielærer fra 1984, Mads Laursen Vig, han fik som den første lov til at tjekke digtene, og han synes, de var okay.

- Digtene kredser om fra da jeg var yngre og så vejen til det med at have ADHD. Digtene bliver derfor meget personlige.

Nye detaljer om bryllup

Tilbage i august 2023 afslørede Manu Sareen til HER&NU, at han havde friet til Maria Caroline Simons på hendes fødselsdag.

Og til premieren i Imperial røbede han også flere deltaljer om brylluppet, der forhåbentligt skal ske i år.

- Lige nu, as we speak, bliver min ring lavet, og jeg får den nok her en af dagene. Vi har ikke engang fundet en dato endnu, da der er så meget knald på, fortæller han og fortsætter:

- Men brylluppet bliver nok herhjemme i Danmark og højst sandsynligt i hendes (hans forlovet, red.) have.

Manu Sareen og Maria Caroline Simons har dannet par siden 2022, men har også kendt hinanden et par før de endelig fandt melodien sammen.

Man kan se videointerviewet med Manu Sareen øverst i artiklen...