Lissa om svær fortid: Var i usundt forhold

Lissa er opmærksom på, hvilke relationer hun danner i dag.

I dagens afsnit af 'Bachelorette' er Lissa på date med Lasse, hvor de har en dyb samtale om, hvordan de begge kan finde på at gå på kompromis med sig selv for at please andre.

Det har Lissa mærket på egen krop i sine tidligere forhold.

LÆS OGSÅ: Gravide Julie Kriegler om babynavn: Den nemmeste beslutning

- Jeg har nogle gange svært ved at lytte til mig selv, og hvad jeg gerne vil. Hvis jeg for eksempel dater en fyr, der godt kan lide at være i byen torsdag, fredag og lørdag, så tager jeg med ham i byen, selvom det måske ikke er det, jeg har lyst til. Så jeg kan godt komme til at gå på kompromis med de ting, jeg har lyst til, og som jeg synes, et forhold skal være for at undgå konflikter, fortæller Lissa til HER&NU/Realityportalen.

Lissa husker især tilbage på én tidligere relation og sin første kærlighed, der ikke var et sundt forhold.

- Jeg har været i en relation, hvor jeg følte mig kontrolleret. Jeg har for eksempel fået at vide, at der var mennesker, jeg ikke måtte omgås, selvom de var mine venner. Og så har jeg sagt okay for at undgå konflikten. Jeg fik taget kontrollen over nogle ting, som de ikke skal bestemme, forklarer Lissa.

For den københavnske bachelorette var det dengang svært at komme ud af forholdet.

LÆS OGSÅ: David klar til retssag mod Sille: Jeg er selvfølgelig spændt

- Jeg var egentlig gået fra ham et par gange, og så fandt vi sammen igen, men til sidst tog jeg en kold tyrker og sluttede det. For det her forhold var bestemt ikke godt for mig, jeg var meget ulykkelig i det. Så jeg tog en beslutning om at stoppe det, fortæller Lissa, der i dag er meget bevidst om ikke at havne i sådan et forhold igen, lyder det.

LÆS OGSÅ: Efter 'Forræder'-eventyr: Melissa Bentsen går benhårdt efter 'Vild med dans'