Lea efter Mikkel Kesslers boksefarvel: Jeg er lettet

Mikkel Kesslers kommende brud har aldrig været fan af, at han skulle i bokseringen.

Selv om mange fans har været utilfredse med, at Mikkel Kessler stopper sin karriere som bokser, glæder hans kommende brud, Lea Hvidt, sig over beslutningen.

LÆS OGSÅ: Linse Kessler klar med nyt projekt: Jeg har fået verdens bedste idé!

- Jeg har aldrig lagt skjul på min holdning til sporten. Den er barsk, den er vild, og jeg kan hverken se eller forstå meningen med det. Boksning er, når alt kommer til alt, en kontrolleret slåskamp, og den medfører skader på alle niveauer, kortsigtet og langsigtet. Derfor har jeg aldrig været fan af, at Mikkel skulle i ringen. Jeg har støttet ham, for det er det, han har villet og det, han kan, men tænk engang, hvis han skulle ende som en af de uheldige, lyder det fra Lea på hendes blog.

LÆS OGSÅ: Lea Hvidt taler ud om aborter

Hendes frygt for, at der skulle ske Mikkel noget, har blandt andet baggrund i, at Mikkel selv har skadet sine modstandere:

- Mikkel har selv sendt modstandere på hospitalet efter en kamp. Det har han dog aldrig selv oplevet, men jeg kan slet ikke bære bare tanken. Så derfor er det selvfølgelig også en lettelse for mig. Det er en lettelse, at det kapitel nu er slut. Men det er også en lettelse, at Mikkel er kommet hertil mentalt.

LÆS OGSÅ: Knas i Kesslers bryllupsplaner

Hun er glad for, at han definitivt har parkeret karrieren som bokser, så familien nu kan komme videre med nye projekter.

- Jeg er lettet over, at vi omsider sætter punktum. At vores liv nu går andre veje, og ingen rigtigt ved hvorhen. Vi ved, at vi skal samme vej, og vores første skridt bliver om kort tid som mand og kone. Det er ret vildt at kunne sige, at man gifter sig med verdens sejeste mand, er det ikke? Og så endda uden at lyve. Alting bliver godt herfra, eller det fortsætter herfra, skriver hun på sin blog.

LÆS OGSÅ: Mikkel Kessler skal giftes i udlandet

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Derfor holder ‘Familien fra Bryggen’ pause

LÆS OGSÅ: Linse Kessler tjener kassen: Så meget tager hun for at skrive autografer