Kendispar fanget i snestorm: Tissede i pose

Køreturen gik ikke som Keld og Hilda Heick havde forventet.

På vej til et job i Aabybro nord for Aalborg, kørte Keld, 75, og Hilda Heick, 75, i onsdags direkte ind i den snestorm, der hærgede Nordjylland. 35 km syd for Aalborg gik trafikken i stå og efter ikke at have flyttet sig mere end et par km på tre timer, blev de enige med arrangørerne om at aflyse og vende om i håbet om at komme til Aarhus, hvor de havde et hotelværelse.

Artilken fortsætter under videoen, hvor Karina Von d’Ahé fortæller om den nye sæson af ‘Forsidefruer’ ...

Efter seks timer på motorvejen måtte Hilda dog give op og tisse i en pose bag i bilen.

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerne skal giftes: Det absolut nemmeste ja

– Ja, det er jo ikke noget, jeg er stolt af. Men seks timer på motorvejen var for meget for min blære, og alle bilerne have lys på, så jeg havde ikke lige lyst til at sætte mig ud på motorvejen. Havde jeg vidst, vi skulle være så længe i bilen, havde jeg holdt mig fra vandet. Der er mænd jo lidt heldigere stillet, fortalte Hilda dagen derpå til Nordjyske.

Selv om det var en anstrengede tur, så fortæller Hilda til HER&NU, at de er mest kede af at have skuffet deres publikum.

LÆS OGSÅ: Kessler og Maze under pres: Hårdt for os begge to

– Det er første gang i 40 år, vi ikke dukker op til et job. Vi var også meget bekymrede for, om publikum kunne komme sikkert hjem, fordi de ventede på os til næsten 21.30.