Flying Superkids premiere Charlottelund Fort 2023. Thomas Skov med familien.
Flying Superkids premiere Charlottelund Fort 2023. Thomas Skov med familien.

Kendisbørn med i ny EM-sang

Når Danmark i næste måned skal give den gas til EM, får de opbakning af hele landet, og det gælder både store og små.

En kæmpe sportssommer er i vente, og den skydes i gang i Tyskland den 14. juni med EM i fodbold, og her er opbakningen total.

LÆS OGSÅ: Efter 'Forræder'-eventyr: Melissa går benhårdt efter 'Vild med dans'

Efter to slutrunder med uofficielle fodboldsange i form af 'Helt sikkert' og 'Danmarks (u)officielle VM-sang' fra Malte Eberts side, som begge er blevet større hits end de officielle sange, er det nu endelig blevet den tidligere gulddrengs tur til at lave det officielle EM-hit.

LÆS OGSÅ: Vanopslagh vild med Silas: En forbedret udgave

Og i år er der vist ikke en uofficiel sang, der kan løbe med hele opmærksomheden. musikvideoen til sangen blev udgivet søndag, og den har allerede fået mere end 100.000 visninger på YouTube. Musikvideoen byder da også på en række kendte ansigter - både store som små.

- Jeg synes, Malte Ebert og Herrelandsholdet allerede har vundet EM med 'Kongen af Danmark'. Kæmpe hit. Og så må jeg også bare rose castingen af børnene i musikvideoen. Hold kæft nogle nuttede unger, skriver Thomas Skov Gaardsvig på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Efter stor sorg: Fie Laursen udvider familien

- Ellen som fodboldspiller og Otto der spiller Malte som 4-5 årig og har fået en dejlig ny familie i form af Helle Thorning-Schmidt, Nikolaj Koppel og Fanny Bornedal, som han efterfølgende - ved flere lejligheder har ytret, at han ville ønske var hans rigtige familie. Sangen og filmen er ude nu og ryger i repeat til vi har vundet EM.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Janni og Pernilles hotte ferie på Mallorca

Den stjernespækkede musikvideo byder nemlig ganske rigtigt på optræden fra to af Thomas Skov Gaardsvig og Emilie Gershøj Gaardsvig Bruhns børn.

LÆS OGSÅ: Se det søde billede: Nu viser Elvira babybulen

Se musikvideoen herunder: