Joan Divine ked af det: Jeg kommer aldrig til at være okay med at dele tiden med mit ønskebarn

Joan Divine bryder tavsheden fire uger efter hun bekræftede bruddet med Michael Olesen.

Efter mange spekulationer bekræftede Joan Divine og Michael Olesen midt i februar, at de var gået fra hinanden efter 13 år sammen.

Og nu fortæller hun ærligt om sine følelser efter bruddet med 'Vild med dans'-stjernen, som hun har sønnen Felix på to et halvt med.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer i babylykke

- En ting jeg mærker 100 % er at jeg aldrig i min vildeste fantasi havde troede at efter ni år i den hårdeste fertilitetsbehandling - heldigvis med en lykkelig slutning - skulle føre til den være den virkelighed jeg står i i dag. Jeg kommer aldrig til at være okay med at dele tiden med mit ønskebarn. Selv om de siger jeg kommer til at nyde det en dag. Tror det ikke, skriver Joan Divine i et opslag på Instagram som HER&NU og Realityportalen har fået tilladelse til at citere fra.

Michael Olesen og Joan Divine med sønnen Felix.
Michael Olesen og Joan Divine med sønnen Felix.

Joan Divine og Michael Olesen fik i 2021 sønnen Felix efter en succesfuld behandling hos den russiske fertilitetsspecialist Olga Zaytseff.

I efteråret fortalte Divine HER&NU, at hun skulle undersøges for at finde ud af muligheden for at få endnu et barn med Zaytseffs hjælp.

Med positive tanker forsøger Joan Divine nu at komme gennem den svære tid.

LÆS OGSÅ: Kort efter Merles død: Kommunen ånder Sandra i nakken

- Men en ting jeg ved og jeg prøver 100 % på er at gå med hjertet først hele tiden. Prøve på at sende god energi ud, for måske en dag kommer det måske tilbage igen. For jeg tror ikke på vi får noget vi ikke kan klare her i livet, og det skal gøre ondt til tider, de er også okay, selv om det kan være svært at navigere i. Jeg tror på der altid en mening med alt, slutter Joan Divine sit opslag.