Jes Dorph-Petersen lukker sit firma: Klar til dagpenge

2021 er ikke gået som Jes Dorph-Petersen forventede, og nu er der flere forandringer på vej.

Efter et turbulent år har Jes Dorph-Petersen, 62, besluttet sig for at skrue helt ned for blusset. Det gør han for at passe på sig selv og sin familie efter udsendelsen af dokumentaren 'Metoo: Sexisme bag skærmen', der oprullede baggrunden for Dorphs exit fra TV 2 sidste år.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor landmand Svend fortæller om sin nye kæreste...

Efter råd fra sin revisor har han samtidig lukket sit kommunikationsfirma Tankegods.

LÆS OGSÅ: Fandt kærligheden på tv: Sådan går det i dag 

- Revisoren siger også, at jeg kun kan gå på dagpenge, hvis jeg lukker firmaet, fordi der er nogle regler, der gør, at jeg ikke må have et firma, der er oprettet, efter jeg er blevet arbejdsløs, hvis jeg skal på dagpenge. Jeg har intet imod at tage imod dagpenge på et tidspunkt, hvis det skulle blive nødvendigt, så den mulighed vil jeg gerne have, siger Jes til Ekstra Bladet og tilføjer at han ikke er ved at gå fra hus og hjem, men at det er klart, at han ikke længere tjener lige så meget, som dengang han var vært på TV 2.

LÆS OGSÅ: Bubber har friet: Hun sagde ja

- I løbet af 2022 vil jeg håbe, at jeg er frisk igen til at arbejde. Men lige nu skal der være fred og ro omkring mig, for jeg bliver meget hurtigt stresset og træt, men jeg er bare ikke et sted lige nu, hvor jeg skal gå og spille supermand.