Janni Spies lykkelig: Han er fantastisk

Janni Spies giver sit lille barnebarn en masse kærlighed.

Caroline Woznicki trak sidste uge et stort publikum til sin længe ventede afskedskamp i Royal Arena.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Lise Baastrup og Jacob Dahl bliver gift...

Janni Spies var en af de mange, der kom for at hylde Caroline, og hun smiler ekstra meget for tiden. Den 59-årige enke efter Simon Spies er blevet mormor for første gang, da datteren Michala, 32, i november fik sønnen Ocean med sin mand, Patrick Brylov, 31.

LÆS OGSÅ: Efter ‘X Factor’-live: Sofie Linde tog særlig gave med hjem

– Det er fantastisk. Det er helt vildt, sagde Janni om endelig at være blevet mormor. Og selvom det er dejligt med et barnebarn, presser hun ikke på for, at der skal komme flere med det samme.

– Man skal være glad for det, der er. Man skal sætte pris på det, der nu er, forklarede hun.

Hun glæder sig meget til at forkæle den lille dreng.

LÆS OGSÅ: Janni og Karsten fejrer med Susan og Christian: Fælles bryllupsdag

– Han er stadig så lille, så lige nu får han bare en masse kærlighed. Det kan man heller aldrig få for meget af, fortalte Janni, der flittigt passer barnebarnet.

– Jeg har passet ham meget. Jeg har fået lov til igen at prøve alt det, man er blevet god til med sine egne børn. Det sidder der endnu, sagde Janni, som glædede sig til at se tennis på højt niveau.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche ikke på toppen: Dropper hemmelig kæreste kort før sin fødselsdag

Showkampen, der har været udsat i to år på grund af pandemien, var annonceret mod Serena Williams, men hun måtte melde afbud, og i stedet blev det mod tyske Angelique Kerber.

– Det er nogle år siden, jeg selv sidst har spillet tennis. Men man kan jo aldrig vide, om man kommer i gang igen. Måske bliver jeg inspireret i aften, sluttede Janni Spies.