Jada får sit eget tv-program

Emilie Molsted Nørgaard, bedre kendt som Jada, får sit eget tv-program.

I dokumentarserien 'Jada' kommer vi helt tæt på mennesket og sangerinden Jada - med det borgerlige navn Emilie Molsted Nørgaard - og får et enestående indblik i hendes tanker og udfordringer med at være kvindelig artist på allerhøjeste niveau.

Emilie har altid vidst, at hun en dag skulle synge på Danmarks største scener. Nu er drømmen og Jada blevet en realitet. Men hvordan kan Emilie fortsat holde fast i sig selv, når pladeselskabet går efter økonomisk gevinst, og eksponering på sociale medier er en vigtig del af livet i musikbranchen?

Det spørgsmål og mange flere bliver der sat fokus på i en ny dokumentar om et af Danmarks største musikikoner.

LÆS OGSÅ: Lea og Sami udvider familien

Samtidig følger vi arbejdet og lanceringen af den svære to'er, albummet 'Elements'. Vi er med hende i studiet, til strategimøder, i turbussen og øvelokalet. Og vi får indsigt i nogle af de svære beslutninger, Emilie står over for, når hun både skal være Jada, men også chef for sit band, som hun på mange måder opfatter som sine venner eller som en del af "en familie".

'Jada' er fortalt af og igennem den karismatiske unge stjerne, der har meget på hjerte, men også kæmper for at gøre tingene på sin egen måde i en benhård branche, uden at gå på kompromis med den, hun er. Emilie Molsted Nørgaard formår samtidig at sætte ord på mange af de ting, som mange mennesker slås med, når de skal finde deres plads i livet og jonglere karriere, ambitioner og samtidig holde fast i og stå ved sig selv.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne i chok: Ikke til at kende

'Jada' har premiere mandag 22. maj og er i fem afsnit på TV 2 Echo og TV 2 Play.