(Foto: Ilse Jacobsen)
(Foto: Ilse Jacobsen)

Ilse Jacobsen stadig indlagt: Kæmper som en løve

Ilse Jacobsen kæmper på nuværende tidspunkt en hård kamp mod kræft.

Efter tre måneder på Rigshospitalet var Ilse Jacobsen sidste weekend hjemme i Hornbæk på et kort besøg. Den 61-årige designer fik i oktober konstateret lymfecancer og er stadig i gang med et hårdt behandlingsforløb, så det var en stor glæde for hende at se virksomheden.

LÆS OGSÅ: Kendt tv-vært står frem: Det fortryder jeg

– Bare lige at snuse til gummiet på mine gummistøvler, se de nye kollektioner, som står flot klar til salgsmøde lige om lidt. Jeg nød at bevæge mig rundt i mit univers, lød det bagefter fra Ilse, der aldrig tidligere har været væk fra forretningen i så lang tid.

– Selv om det selvfølgelig er hårdt at blive ramt af kræft og de hårde behandlinger som følger, har det også været en god og sund prøvelse for firmaet, nu skulle der klares meget, som jeg normalt tog mig af.

LÆS OGSÅ: ‘Den store bagedyst’-stjerne deler glædelig nyhed

Smertefuld omgang

Siden hun blev indlagt på Rigshospitalet har Ilse Jacobsen været åben om sin sygdom og behandlingen. Til Helsingsør Dagblad fortalte hun i november hun, at den var meget smertefuld og havde givet hende blister i munden og åbne sår i spiserøret. Derfor fik hun på det tidspunkt mad gennem en sonde.

Under indlæggelsen har den tidligere investor fra 'Løvens Hule' fået mange søde hilsner, og de har rørt hende dybt.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Derfor blev populært program aflyst

– Jeg kæmper bravt, som den løve jeg er.

Tusind tak til alle jer derude for de flotte beskeder og blomster, som vi har modtaget. Det luner godt og hjælper med at holde den positive tankegang.