Høje forventninger til Christian Grau: Der var pres på

Livsstilseksperten Christian Grau ville helst bare være usynlig i starten.

De andre deltagere i TV 2s krimispil 'Forræder' på Hvedholm Slot udnævnte med det samme Christian Grau til den mest strategiske på holdet med hans baggrund som livsstilsekspert.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-stjerne afslører graviditet

Artiklen fortsætter under videoen med Lene Beier på Smukfest...

– Jeg kunne godt mærke, at der var et vist pres på mig. Folk troede, at jeg havde clairvoyante evner og kunne kigge ind i dem. Jeg kan kigge ind i dit køleskab eller på din bil og sige, hvad du er for en type, men jeg er ikke en levende løgnedetektor, og jeg ville helst bare være lidt usynlig i starten, fortæller Christian Grau, 57, som er kendt fra livsstilsprogrammet 'Kender du typen'.

LÆS OGSÅ: ‘Diamantfamilien’ vil slå igennem i USA: Møde hos ‘The Kardashians’-producent

Det er første gang, Christian deltager i et realityprogram.

– Mette Blomsterberg var den, jeg kendte
bedst, og var mest fortrolig med. Men jeg
stolede ikke på hende. Jeg havde en klar
formodning om, at med to unge forrædere,
så måtte der være en voksen, moden kvinde imellem, og det passede jo på Mette.
– Mette Blomsterberg var den, jeg kendte bedst, og var mest fortrolig med. Men jeg stolede ikke på hende. Jeg havde en klar formodning om, at med to unge forrædere, så måtte der være en voksen, moden kvinde imellem, og det passede jo på Mette.

– Jeg siger kun ja til ting, jeg kan se mig selv i. Jeg har ikke lavet reality før, og jeg sikrede mig lige først, at det ikke var noget helt forfærdeligt noget, Christian Grau, 57, som bor i Charlottenlund og er far til August på 20 år og Pelle på 16.

LÆS OGSÅ: Janni Ree i byen uden Karsten: Det er hårdt

Christian stempler ikke nye mennesker som loyale eller forrædere i hverdagen.

– Jeg er et tillidsfuldt menneske, så ude i virkeligheden betragter jeg de fleste mennesker som loyale, indtil jeg opdager, at de ikke er det. Ellers ville jeg ikke kunne sove om natten.

LÆS OGSÅ: Efter 'Bachelorette': Kærligheden blomstrer igen

Opholdet på slottet på Fyn vil Christian ikke være foruden.

– Når man er der, så bliver man suget ind i det. Helt vildt. Du er bare i det hele tiden og bliver revet ekstremt meget med i det. Meget mere end jeg troede, jeg ville blive. Det var en kæmpe, vild oplevelse, som har givet nogle nye venskaber, og jeg skal snart se nogle af dem igen.

LÆS OGSÅ: Ny 'Robinson'-deltager: Her har du set ham før