Hjalmer afslører: Sådan går det med kærligheden

Der er sommerfugle i maven hos en forelsket Hjalmer.

I et nyt interview med Tivoli i anledning af at han fredag optræder til Havefest i parken, afslører den ellers så private Hjalmer, hvordan det går med kærligheden.

LÆS OGSÅ: Paradisoer afslører: Sådan har man sex på ‘Paradise’

- Det går godt, tak fordi I spørger. Jeg har en kæreste, hende er jeg meget glad for, vi er meget lykkelige, jeg er en heldig kartoffel altså, lyder det hurtige svar fra hitmusikeren.

Hjalmer har i lang tid ikke åbnet op for sit private liv, men sidste år afslørede han, at han i seks år har dannet par med kæresten Julie, som han også efterfølgende har vist frem på Instagram. Og det lyder altså til, at det stadig kører for parret.

LÆS OGSÅ: Forelsket Hjalmer flytter snart sammen med kæresten

I interviewet, hvor Hjalmer svarer på nogle af fansenes spørgsmål, afslører han også, at han i første omgang begyndte at spille musik, fordi han fandt ud af, at piger godt kan lide en, der spiller guitar. Han fortæller også, at han var på vej ned ad en anden sti.

- Jeg begyndte faktisk at læse dansk, og der var jeg otte timer, så tog jeg min cykel og kom aldrig tilbage, jeg har ikke lyst til noget andet end musik

LÆS OGSÅ: Reality-babe er gået fra kæresten: Hans egen skyld

Hør hele interviewet øverst i artiklen, og se Hjalmers kæreste herunder.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Hjalmer (@hjalmermusic)