Hans Ottos hustru ramt af kræft: Kæmper for livet

For fem år siden mistede parret deres søn til en kræfttumor i hjernen. Nu er der et nyt kræfttilfælde i familien.

Sammen med Lotte Rømer, Peder Bundgaard, Elisabeth Gjerluff Nielsen og Rock Nalle, blev Hans Otto Bisgaard, 78, søndag aften udnævnt til æresmedlem af Det Danske Rockakademi.

LÆS OGSÅ: WHAT: 'Paradise'-Lea skal under kniven

Her blev Annisette Koppel og Peter Belli samtidig hyldet med hæderspriser og en lang række musiknavne optaget i akademiet.

Den elskede radio- og tvvært blev hædret for sin lange karriere og ikke mindst sin tid i Brøndby Pop Club, hvor Led Zeppelin i 1968 spillede deres første koncert. Og det varmer i en svær tid, hvor hustruen, 72-årige Hanne, er ramt af alvorlig sygdom.

LÆS OGSÅ: Har særlig ting tilfælles: Mød 'Nybyggerne'-parrene her

– Jeg havde kræft i æggestokkene og startede med to pæne operationer og kan slet ikke huske noget fra den første tid. Der var jeg helt væk. Inden og efter fik jeg kemo. Nu får jeg noget der hedder Bevacizumab. Det er en slags politi, de sender ind i kroppen, fortalte Hanne, der lige nu har fri en uge fra behandlingen på Rigshospitalet.

Parret mistede for fem år siden sønnen Jeppe, der blev blev ramt af

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører barn: Den største velsignelse

I sin takketale dedikerede Hans Otto Bisgaard taknemmeligt sin hæder til sønnen og hustruen.

– Der er en, vi savner og mangler fuldstændig desperat, vores søn, Jeppe. Han nåede selv at få Kim Schumacherprisen, og den pris, jeg får i aften, er til dig, skat, sagde han til et rørende bifald fra en fyldt Amager Bio.