Efter date med Lissa: Det bliver lidt en presbold

Jacob bliver presset over, at andre mænd allerede har kysset.

I dagens afsnit af 'Bachelorette' er Jacob på date med Lissa, da han ifølge Lissa har skrevet det bedste digt og dermed vinder en singledate.

LÆS OGSÅ: Lise Baastrups store last: Jeg kan ikke styre mig

Lissa har aldrig lagt skjul på, at Jacob er hendes type og en, hun ville kigge efter i Danmark. Alligevel blev der ikke noget kys mellem de to på daten.

- Det var vigtigt for mig at tage tingene i mit eget tempo, så jeg ikke gjorde noget, som jeg ville fortryde på et senere tidspunkt. Også selvom det måske betyder, at jeg kom lidt langsommere fra start. Det havde sådan set ikke noget med vores kemi eller mangel på flirt at gøre, fortæller Jacob.

Alligevel kan Jacob godt føle et pres over, at nogle af de andre mænd er begyndt at kysse på deres dates med kvinderne.

- Man har lidt følt, man har været på en badebillet indtil da og har haft det rigtig sjovt med hinanden, men nu blev vi introduceret til det her konkurrenceelement, og så er det også spørgsmålet, hvor rart man har det i den situation, fortæller Jacob og tilføjer:

- Jeg havde ikke haft noget imod, hvis folk bare holdt for sig selv, når de havde kysset. Det der med, at der blev sat nogle forventninger til, at nu var det der, vi skulle være i processen, det synes jeg ikke er fedt, fordi jeg måske heller ikke er den, der rykker hurtigst på de fysiske kropslige ting i forhold til dating - særligt ikke, når man sidder foran fire kameraer. Det bliver lidt en presbold.

LÆS OGSÅ: Mændene i ‘Bachelorette’ afslører: Mads vandt

Om Jacob når at finde det komfortabelt at kysse foran kameraet i 'Bachelorette' kan du se tirsdag, onsdag og torsdag på TV 2 Echo og TV 2 PLAY.

LÆS OGSÅ: Lukas skuffet over 'Bachelorette': Havde forventet noget andet