Det har de tilfælles: Trækker stikket

Sommeren er landet, og for de fleste betyder det ferietid, og også de kendte trænger til en pause. Vi har talt med nogle af dem om, hvordan de planlægger at slappe af og nyde sommeren.

Kør-selv-ferie

Janni Ree og hendes mand Karsten Ree, 78, glæder sig til en god sommerferie.

– Hvis vejret fortsætter med at være dårligt, så tager vi sydpå. Vi har talt om at tage til Kroatien, og vi vil gerne køre derned selv. Derudover skal vi et smut til Skagen, som vi plejer, lyder det fra den 54-årige tv-personlighed.

LÆS OGSÅ: Chok for Anni Fønsby: Har mistet synet

Græsenke

– Jeg er ret meget alene over sommeren, fordi min mand skal rundt omkring i Europa og flyve airshows med sit arbejde. Jeg skal på nogle hyggelige ture med min datter, og når hun er hos sin far, tager jeg til min lejlighed i København, fortæller influenceren Mascha Vang, 44, der til daglig bor i Kolding.

LÆS OGSÅ: Rasmus Bjerg afslører store forandringer i familien: - Det er mærkeligt

Tidlig sommer

– Jeg er ved vestkysten i USA i en måneds tid med min familie. Der bliver knoklet resten af året i weekender og alt muligt andet, så det er sådan det eneste sikre, jeg har at gå ud fra, fortæller Jan Hellesøe, 42.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-deltager i krise efter besøg hos lægen

Samler familien

Sommertid er lig med ferie og familietid for skuespilleren Caspar Phillipson, 53, som har valgt at kombinere de to ting.

– Vi har lejet et hus i Spanien, så vi skal ned i varmen. Det er kun en uge, men hele familien er med, alle tre voksne børn og deres partnere, fortæller Caspar.

LÆS OGSÅ: Dan Andersen i babylykke: Far for anden gang

Trækker stikket

– Vi håber på at kunne holde fri hele juli måned. Vi skal et par uger til Thailand, og bagefter skal vi i vores sommerhus på Fanø, fortæller den tidligere håndboldspiller Lars Rasmussen, 48, der ser frem til en afslappende sommer med kæresten Louise Girich.

LÆS OGSÅ: Rørende detalje: Derfor har Jonas Vingegaard tatovering på hånden

Egyptisk åndehul

– Vi skal tre uger ned til vores åndehul i Dahab i Egypten, hvor vi skal dykke og slappe af og arbejde en lille smule, og vi skal bare sidde og kigge ud over vandet og ikke lave noget som helst i tre uger. Det bliver fantastisk med venner og børn, og hvad der nu ellers lige sker, fortæller den tidligere borgmester og 'Vild med dans'-deltager Pia Allerslev, 51.

LÆS OGSÅ: Vejrværten sagde ja efter 14 år: Surprise bryllup

Tøsetur

– Vi er en sammenbragt familie, så jeg tager en tøsetur med mine piger til Grækenland i en uge, så det glæder vi os rigtig meget til, lyder det fra det tidligere 'EyeQ'-medlem Trine Jepsen, 46, der også ser frem til en ferie med hele familien senere på sæsonen.

LÆS OGSÅ: Martin Brygmann fjernet fra kendt film

Evig ferie

– Jeg synes jo faktisk, at hele mit liv er en stor ferie. Vi har vores dejlige børn, og vi skal tilpasse ferien sammen med dem, så det kan godt være, vi tager et par uger her i juli, lyder det fra den tidligere elitesoldat B.S., 71.

LÆS OGSÅ: Pelle Hvenegaard: Sådan går det med familieforøgelsen