Christian Degn jubler: Drømmen er gået i opfyldelse

Der er stor glæde at spore hos den 43-årige tv-vært.

Efter en intens jagt har Christian Degn og hans forlovede, Trine Vammen, glædelige nyheder at dele.

De har nemlig langt om længe fundet deres drømmebolig, afslører tv-værten i et opslag på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: CHOK: Sælger huset

Her lyder det, at parret og deres lille søn Vagn 1. juli flytter ind i en patriciervilla fra 1919 på lige knap 250 kvadratmeter.

- Vi er SÅ mega glade! Vi lander på en af mine all time yndlingsadresser i Randers. Med gåafstand til centrum, restauranter, banegård, stadion, skole og parker, skriver Christian Degn og løfter sløret for, at deres nye hjem blev fundet gennem Instagram og Facebook.

I opslaget afslører han, at de har måttet smide 6,5 millioner kroner for villaen.

LÆS OGSÅ: Janni afslører: Sådan har hun aldrig set Karsten

- Og så fik vi pruttet robotplæneklipperen med. Velkommen til Jylland! 6,5 millioner kroner er meget i Randers, men henne om hjørnet er et andet hus til salg for 12 millioner. Det er bare et fedt kvarter!

Det var i starten af året, at Christian Degn kunne afsløre, at han og Trine havde solgt deres lejlighed på Vesterbro i København med et ønske om at rykke til det jyske.

LÆS OGSÅ: Taler ud om brud: Det sker der nu

Her lød det, at planen oprindeligt havde været at finde en bolig på Amager, men at de tårnhøje priser i hovedstaden blev for stor en mundfuld. Derfor mener han da også at have gjort sig noget af et kup med den nye, randrusianske bolig.

Det, parret får for 6,5 millioner kroner i Randers, er nemlig noget andet, end hvad de kunne erhverve sig på Amager.

- Dengang var det eneste, vi kunne finde i samme prisleje et faldefærdigt hus, der ifølge mægleren stod til nedrivning. Så vi synes, det her og Randers er et kæmpe “JA-TAK TILBUD”, som de siger lokalt, skriver tv-værten.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Mie og Mia havde hemmelig aftale i 'Kærlighed hvor kragerne vender'