Christian Degn afslører særligt babynavn

Christian Degn og Trine Johst Vammen har opkaldt deres søn efter en helt speciel person.

For to uger siden kom 'Nybygger'-værten Christian Degns søn til verden ved en sand lynfødsel hjemme i stuen på Vesterbro i København. Nu afslører den nybagte far, hvilket navn han og Trine er blevet enige om til deres førstefødte, og det er langt fra en tilfældighed.

LÆS OGSÅ: Måtte hentes af politiet: Derfor gik Bro konkurs

- Vagn fra 2022 møder Vagn fra 1935. Vores søn er opkaldt efter sin oldefar. Vi synes, det er vigtigt med rødder. Vi lever i en tid, hvor vi flytter os meget - både fysisk og socialt. Og samtidig bor en god sjat af vores liv ude på Facebook, Instagram og i alle mulige kroge af internettet. Så vi synes, det er godt at vide, hvor man kommer fra - og hvad man kommer med, skriver Christian Degn på instagram til en række billeder og videoer af de tos første møde og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Paradisoer afslører: Sådan har man sex på ‘Paradise’

- Vagn fra 1935 er Trines bedstefar. En god landmand fra Vendsyssel med eventyr i blodet, så han ville egentlig rejse til USA. Men så mødte han Tove og lod familieeventyret folde sig ud i det nordjyske. Senere har han betydet utrolig meget for Trine. Som lille var gården et fristed med leg og oplevelser. Som voksen lærte han Trine at gå på jagt. Og drikke whisky. Og selvfølgelig har Trine og bedstefar Vagn været på whiskyeventyr i Irland sammen. Vagn er bare sådan en ven, man gerne vil ha’. Så nu går navnet i arv. Som et lille kompas - til nye eventyr!

LÆS OGSÅ: Silas Holst skjulte stor hemmelighed for kæresten

I videoen afslører de, at sønnen Vagn også hedder Johst Degn, så han får altså tre navne og bører begge forældres navne med sig videre. Se den søde opdatering herunder.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Christian Degn (@degnamite)