Cecilie Frøkjær og kæresten holder jul hver for sig

For at puslespillet skal gå op, må Cecilie og kæresten undvære hinanden.

Jul i sammenbragte skilsmissefamilier er et puslespil, som rigtigt mange slås med i månederne op til  jul. Det er blandt de første spørgsmål, som dukker op til panelet hos Michael Meyerheim i den nye omgang Spørg Charlie”.

En kvindelig seer midt i 50’erne spørger panelet, om hun er gammeldags og jaloux, når hun gerne vil holde jul med sin jævnaldrende kæreste, som hun bor sammen med. Han holder hvert år jul med sin ekskone, deres voksne børn og børnebørn. Kærestens søn holder julen hvert år og han kan ikke overskue, hvis spørgeren, som selv har voksne børn og børnebørn med sin eksmand, skal med.

LÆS OGSÅ: ‘Stjerne Boksning’ er slut: Her er vinderne

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Mary åbner Lolland International School.

Niels Hausgaard foreslår at leje et stort lokale til en fælles jul for alle, mens B. S. Christiansen påpeger, at julen altid er for børnenes skyld.

Cecilie Frøkjær navigerer selv i en sammenbragt familie med sine to teenagebørn, Mikkel på 19 år og Sara på 16 år fra syv år langt ægteskab med tv- og radioværten Lars Daneskov, som hun blev skilt fra i 2008. I dag er Cecilie Frøkjær kæreste med journalist og forfatter 52-årige Michael Robak, som har en teenagedatter på 17 år og søn på 25 år fra tidligere forhold.

– Vi holder jul hver for sig med egne forældre og børn. Det er slet ikke et kompromis, for vi er bare glade for at holde jul, som vi altid har gjort og holder meget af, fortæller Cecilie Frøkjær, 53, til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Pitzner afslører: Vi er kærester

Julen er ikke meget anderledes end hverdagen for Cecilie og Michael, for parret har aldrig boet sammen i de otte år, de har været kærester. Cecilie holdt fast i at blive boende alene sammen med sine børn efter skilsmissen i den lejlighed, hvor børneneblev født. Selvom både Cecilies og Michaels børn er store nu, så holder de fast i jul hver for sig.

– Det kan sagtens være, vi ændrer vaner i fremtiden. Det ser vi på til den tid, siger Cecilie Frøkjær om familietraditionerne. ”Spørg Charlie” har premiere på TV 2 Charlie mandag d. 13. september.

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitydeltager gift med Rasmus Paludan