Casper og Isabels vilde hushandel: Tjener 4,1 mio

Kendisparret har solgt deres villa i Nordsjælland.

Selv om Casper Christensen, 52, og hans hustru Isabel, 34, brugte penge på at sætte huset i stand, står de alligevel med en gigantisk gevinst efter salget af deres villa i nordsjællandske Ålsgårde. Huset, som parret købte for 9,3 millioner i november 2017, har de netop solgt for 13,4 millioner kroner.

De scorer dermed en skattefri genvist på hele 4,1 millioner kroner - eller en løn på 124.250 kroner pr. måned, de har boet i huset. At Casper og Isabell har en heldig hånd på ejendomsmarkedet blev understreget, da de i 2018 solgte deres ni-værelses palævilla på Frederiksberg.

LÆS OGSÅ: Ærlige Janni: Det er anderledes at blive mormor end farmor

 Villaen i det nordsjællandske Ålegårde. Da de droppede byen, flyttede de ind i denne 207 kvadratmeter store villa med udsigt til indsejlingen til Øresund og den svenske kystlinje. Huset, som de måtte betale 9,3 millioner kroner for, ligger på en 1.758 kvadratmeter stor grund med direkte adgang til Kattegat (Foto: Henrik R. Petersen)

Den købte de for  15,5 millioner kroner i 2015 og brugte over en million på at renovere, inden de flyttede ind. Den tjente de 11,2 millioner på, da de tre år senere solgte den til Jem og Fix-arvingen Erling Daell for 26,7 millioner. Sammen med børnene, Cooper på to et halvt og Jagger på et år, er Casper og Isabel Christensen for nylig blevet færdige med at instandsætte endnu en palævilla, denne gang i Hornbæk. Her købte de tidligere på sommeren et 314 kvadratmeter hus for 11,4 millioner. Med i købet fulgte en privat park på 4.360 kvadratmeter og egen sø.

LÆS OGSÅ: TV3-deltager åbner op om kriminel fortid

LÆS OGSÅ: CHOK: Linse på skadestuen midt i optagelserne
Selv om Casper Christensen, 52, og hans hustru Isabel, 34, brugte penge på at sætte huset i stand, står de alligevel med en gigantisk gevinst efter salget af deres villa i nordsjællandske Ålsgårde. Huset, som parret købte for 9,3 millioner i november 2017, har de netop solgt for 13,4 millioner kroner. De scorer dermed en skattefri genvist på hele 4,1 millioner kroner - eller en løn på 124.250 kroner pr. måned, de har boet i huset. At Casper og Isabell har en heldig hånd på ejendomsmarkedet blev understreget, da de i 2018 solgte deres ni-værelses palævilla på Frederiksberg. LÆS OGSÅ: Ærlige Janni: Det er anderledes at blive mormor end farmor Villaen i det nordsjællandske Ålegårde. Da de droppede byen, flyttede de ind i denne 207 kvadratmeter store villa med udsigt til indsejlingen til Øresund og den svenske kystlinje. Huset, som de måtte betale 9,3 millioner kroner for, ligger på en 1.758 kvadratmeter stor grund med direkte adgang til Kattegat (Foto: Henrik R. Petersen) Den købte de for  15,5 millioner kroner i 2015 og brugte over en million på at renovere, inden de flyttede ind. Den tjente de 11,2 millioner på, da de tre år senere solgte den til Jem og Fix-arvingen Erling Daell for 26,7 millioner. Sammen med børnene, Cooper på to et halvt og Jagger på et år, er Casper og Isabel Christensen for nylig blevet færdige med at instandsætte endnu en palævilla, denne gang i Hornbæk. Her købte de tidligere på sommeren et 314 kvadratmeter hus for 11,4 millioner. Med i købet fulgte en privat park på 4.360 kvadratmeter og egen sø. LÆS OGSÅ: TV3-deltager åbner op om kriminel fortid LÆS OGSÅ: CHOK: Linse på skadestuen midt i optagelserne