Bubbers børn blev væk fra brylluppet

Bubber er netop blevet gift for anden gang, men det blev uden hans tre voksne børn i kirken.

Netop nu er Niels Christian Meyer, bedre kendt som Bubber, midt i brylluppet med sin forlovede, Signe Rossing.

Brylluppet står i Garnisonkirken i indre København, og det var en spændt og glad Bubber, som ankom til kirken på tandemcykel og erklærede, at han havde tænkt sig at køre sin brud derfra og videre til festen seks kilometer fra kirken.

LÆS OGSÅ: Ærlig og lykkelig Bubber om babysitteren: Jeg fortryder intet

- Hun er adviseret, men det er da klart, at det ikke er det oplagte. Men jeg kan godt lide at cykle, og helt ærligt, det var det bedste, jeg kunne finde på, sagde Bubber uden for kirken.

Gør ondt i hjertet

Brudeparrets fælles søn, Alfred på to år, fulgtes med sin mor til kirken, men 57-årige Bubber måtte til gengæld slukøret berette, at hans tre ældste børn fra hans første ægteskab med Christina Ibsen, som han forlod til fordel for Signe Rossing, ikke var med.

- Desværre. Desværre, lød det kortfattet fra brudgommen, som ellers havde haft et lille håb om at se sin søn, Oscar på 30 år, modsat døtrene, Sofia på 32 og Laura på 28.

LÆS OGSÅ: Bubbers bøn til børnene: Kom med til bryllup

De har valgt ikke at se deres far, efter han fandt sammen med Signe Rossing, deres tidligere barnepige.

- Det gør rigtig ondt i hjertet og i maven, og det har det gjort fra day one. Det er til at tude over. Men der er ikke nogen af mine børn, jeg ikke har inviteret. Der er ikke nogen, som ikke er velkommen. Mine voksne døtre har valgt at sige fra. De ønsker ikke kontakt lige nu, sagde Bubber i går til Ekstra Bladet.

Bryllupsfesten skal stå i parrets hjem under afslappede forhold.

LÆS OGSÅ: Bubber gift! Så smukke var de