Bubber på Bornholm: Se de søde billeder

Tv-værten nyder godt af familielivet undervejs som sprechstallmeister for Cirkus Arena

Lille Alfred på to somre holder sig ikke tilbage, når der er farefulde udfordringer på vejen. Den lille gut klatrer gerne rundt på de skarpe Bornholmske klipper, og går også gerne på line uden støtte i stor højde som en rigtig cirkusartist. Heldigvis er farmand, Bubber, der til at gribe ham, hvis noget skulle gå galt.

LÆS OGSÅ: Kronprinsesse Marys kjole-ups

Gennem efterhånden fire måneder har tv-værten været på farten som sprechstallmeister for Cirkus Arena, og på Bornholm oplevede han i sidste uge det sjældne privilegium at have familien samlet omkring sig på den skønne solskinsø.

Artiklen fortsætter under billedet...

– Det er fantastisk, og så har Signe og Alfred også sluttet sig til i nogle weekender og helligdage undervejs på turnéen. Jeg plejer jo at være alene, fortæller den 57-årige tv-vært, mens han gør sig klar til eftermiddagens forestilling i Svaneke.

LÆS OGSÅ: Povl Dissing er død: Sådan var hans sidste tid

Bubber stiftede første gang bekendtskab med cirkuslivet i 1990. Siden har han været på plakaten et hav af gange.

Artiklen fortsætter under billedet...

– Så alle mine børn er undfanget på cirkusturnéer. (Bubber har tre voksne børn fra sit tidligere ægteskab med Christina Ibsen).

– I syv sæsoner var jeg på og holdt herefter 20 års pause fra cirkus, fordi der var andre arbejdsopgaver, fortæller han videre.

Artiklen fortsætter under billedet...

LÆS OGSÅ:  På hænder med bar røv

– Der er noget fuldstændig fantastisk med cirkuskulturen. Det er live, og de medvirkende er ofte oplært gennem generationer. Der er ingen, som kommer sovende til deres kunnen, fastslår Bubber, der i år sammen med sangeren Julie Berthelsen leder publikum gennem cirkusprogrammet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Masser af energi

I 2019 blev han skilt fra Christina Nørby Ibsen efter 30 års ægteskab. De har sammen tre voksne børn, Sofia, 30, Laura, 26, og 28-årige Oscar Meyer. Derudover har han også børnebørn på Alfreds alder.

LÆS OGSÅ: Cykelhelt kæmper med selvværdet

– Alfred har set forestillingerne mange gange, og han glæder sig over de forskellige numre med dyrene, som han synes er skidesjovt, fortæller Bubber, der i en fremskreden alder blev far igen, da han fandt sammen med Signe Rossing, 42. De mødtes for år tilbage, da hun fungerede som familiens barnepige.

Artiklen fortsætter under billedet...

– Jeg har masser af energi til det også. Man kan sige, det måske er et egoistisk projekt at sætte endnu et barn til verden, men der er ikke nogen regel om, at unge fædre er bedre end ældre. Det eneste ærgerlige er, at vi statistisk set har hinanden i færre år, end hvis jeg havde fået ham i tyverne ligesom de andre af mine børn, konstaterer han med Alfred på armen.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Besvimede under roseceremonien

– Han blev jo født, da coronapandemien startede, og hvor mit arbejde som optrædende blev indstillet, så vi har virkelig haft kvalitetstid sammen, siger Bubber, der ikke kun har brugt sommeren i cirkus. I marts sejlede han rundt i det sydfynske øhav til nye programmer på DK4, og til efteråret bliver han aktuel i et nyt sportsprogram på Discovery+.