'Beverly Hills'-stjerne klar til 'Criminal Minds'

Den populære krimiserie får et velkendt ansigt med i den kommende sæson.

Han er bedst kendt som Dylan McKay i successerien 'Beverly Hills 90210', men siden har Luke Perry medvirket i en lang række film og tv-serie. 'Criminal Minds'-seerne har blandt andet stiftet bekendtskab med ham i rollen som den sindssyge kultleder Benjamin Cyrus i sæson fire-episoden 'Minimal Loss', og den rolle genopliver han nu.

Premiereafsnittet på den 14. sæson, der sendes på amerikansk tv den 3. oktober, får seerne nemlig gensyn med flere kendte ansigter fra de tidligere sæsoner. Det fortæller Erica Messer, der er hovedforfatter på serien, til EW, og ifølge mediet er et af de kendte ansigter altså Luke Perry.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Kira Eggers datede ‘Beverly Hills 90210’-stjerne

LÆS OGSÅ: 25 år med ‘Beverly Hills’-stjernerne: Her er de i dag

Artiklen fortsætter under videoen, hvor en 'Big Brother'-deltager gennemgår seriemorder-testen.

LÆS OGSÅ: Officielt: ‘Criminal Minds’ får ny sæson, men …

CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen

Sæsonpremieren er seriens episode nummer 300, og det vil man fejre ved at hente en lang række markante folk fra de foregående 299 afsnit.

- Vi kommer til at udforske seriens historie i episode 300 - helt fra start. Selv hvor vi normalt ville lave en: "tidligere i 'Criminal Minds'", kommer vi til at give en lille historielektion omkring holdets nuværende medlemmer, siger hun og fortæller, hvorfor man henter tidligere medvirkende tilbage.

Der venter seerne flere velkendte ansigter, når 'Criminal Minds' inden længe vender tilbage. (Foto: CBS)
Der venter seerne flere velkendte ansigter, når 'Criminal Minds' inden længe vender tilbage. (Foto: CBS)

- Vi vil gerne anerkende de personers talent og historie. Plottet kommer til at give mening, fortsætter hun over for mediet.

'Criminal Minds'-fans vil vide, at Luke Perrys karakter, kultlederen Benjamin Cyrus, formentlig døde i slutningen af afsnittet i sæson fire. Derfor bliver det muligvis i en form for tilbageblik, at vi får ham at se, og det åbner altså for muligheden for at se en lang række tidligere karakterer fra serien, der ellers er døde.

SE VIDEOEN: ‘Beverly Hills-stjernes søn giver den gas som wrestler

LÆS OGSÅ: AV, AV, AV: Beverly Hills-diva i kæmpegæld

Er det sidste sæson?

CBS trak den igen helt til deadline, inden 'Criminal Minds' tidligere i år alligevel blev fornyet med en sæson 14, hvor serien altså runder 300 episoder. Den kommende sæson adskiller sig dog fra de tidligere, da den som udgangspunkt er noget kortere og kun består af 15 episoder. Det kan dog forlænges med flere afsnit, men de få episoder har fået mange til at spekulere i, at dette endegyldigt er den sidste sæson af dramaserien.

- Som det ser ud lige nu, så arbejder vi ud fra 15 episoder. Du ved ... der er altid en chance for, at der kommer flere. Det ved jeg formentlig ikke før midten af oktober, men i øjeblikket arbejder vi ud fra bestillingen på 15 afsnit. Det planlægger vi efter med vores historiefortælling, men hvis de vil give os flere episoder, så er det bare fedt, siger Erica Messer til TV Line.

Selv om der kun ender med at være 15 afsnit, så tyder det på, at 'Criminal Minds'-fans har en dramatisk sæson i vente. Seerne kan blandt andet forvente et afsnit, hvor en seriemorder i Washington angriber en ny person hvert 27. minut med en machete, og generelt er der - desværre - ingen grund til at frygte, at manuskriptforfatterne løber tør for inspiration fra virkelige hændelser.

LÆS OGSÅ: ‘Criminal Minds’-stjerner truer med exit: Giv os mere i løn!

LÆS OGSÅ: Fanfavoritter truede med exit efter lønstrid: Nu er sagen afsluttet

- Det sindssyge er, at der virkelig er utallige forfærdelige gerninger i verden, og vi finder ikke på noget, der er vildere, end hvad der er sket i virkeligheden. Da serien først startede, der havde vi 13 idéer, fordi vi kendte omkring 13 seriemordere - de velkendte navne, som alle har hørt om. Nu er vi så 300 episoder inde i serien, og jeg lærer stadig om alle de forfærdelige mennesker i verden. Vores premiereafsnit handler om en, der har dræbt 300 mennesker, siger Erica Messer til TV Line og fortsætter:

- Og jeg tænkte: "Er det helt skørt? Er der virkelig nogen, der har dræbt 300 personer?". Og det viste sig så, at ja, det er der. Jeg læste om monstret fra Andes, som man mener har dræbt mere end 300 og på nuværende tidspunkt er væk. Ingen ved, hvor denne fyr er. Så når man tænker: "Nu har vi prøvet alt”, så finder vi ud af, at det har vi bare ikke.

Det vides ikke, hvornår de danske seere får mulighed for at se den 14. - og altså måske sidste - sæson af 'Criminal Minds'.

LÆS OGSÅ: Dansk realitydeltager afbryder forlovelsen: Jeg er knust

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare