Alle elsker 'Bamse': Banker konkurrenterne

Om få dage er det Danmarks meste sete, danske biograffilm i 2022.

Publikum strømmer til de danske biografer for at nyde Anders W. Berthelsen i filmen 'Bamse'. Om få dage er 'Bamse' faktisk den mest sete danske film i 2022. Og det selv om filmen først havde premiere sidst i august måned.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde hyldes for undertøjsbillede

Artiklen fortsætter under videoen.

Dermed overtager 'Bamse' førstepladsen på listen fra filmen 'Rose', der ud over Sofie Gråbøl og Lene Maria Christensen netop også har Anders W. Berthelsen med i en af hovedrollerne.

LÆS OGSÅ: SE DEN SØDE VIDEO! Dennis Knudsen er landet med tvillinger

Allerede i den første weekend gik 49.072 publikummer i biffen for at se og høre 'Bamse' - og i skrivende stund er filmen set af hele 334.156 mennesker.

Dermed går der ikke mange dage, før 'Bamse' passerer de 356.988 solgte billetter til 'Rose' og indtager førstepladsen på årets rangliste.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-parret hygger i Thailand

Annika Aakjærs film er toppen af bunden

På tredjepladsen over årets mest sete film kommer 'Alle for fire' med 231.916 solgte billetter og på fjerdepladsen 'Hvidstengruppen II' med 218.446 solgte billetter.

Kigger man i den anden ende af tabellen, så ser det ganske anderledes ud.

'Natten har øjne' havde premiere i juli og er foreløbig set af 5.138 mennesker, mens bare 4.566 publikummer er gået i biografen for at se 'Esthers orkester' med Annika Aakjær i hovedrollen.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde hyldes for undertøjsbillede