Alberte Winding
Alberte Winding

Alberte Winding afbrød ferien: Modtager stor hyldest

Sangerinden modtager en prestigefyldt pris i aften.

I aften løber Danish Music Awards af stablen, og i år bliver det med sangerinde, forfatter og skuespiller Alberte Winding som festens midtpunkt.

LÆS OGSÅ: Petra Nagel afslører babynavn

Artiklen fortsætter under videoen...

Hun modtager nemlig den prestigefyldte Danish Music Awards' Ærespris 2023, og hun gør dermed navne som Rasmus Seebach, Medina, Thomas Helmig og Nik & Jay selskab på listen over æresprismodtagere.

Men aftenens fejring var tydeligvis ikke noget, som Alberte Winding havde regnet med. Hun havde i hvert fald ikke skrevet DMA i kalenderen, for hun måtte afbryde en planlagt ferie for at kunne deltage i arrangementet.

Det virker dog ikke som den største gene for den 60-årige prismodtager, der er meget rørt over anerkendelsen.

LÆS OGSÅ: Lise Rønne afslører: Færdig med 'Forræder'

- Tusind tak, jeg er så kæmpe glad for at skulle modtage denne pris. Det har allerede flettet sig ind i måden, jeg ser mit virke på, og det er et skulderklap, der føles rørende og rart, 40 år inde i arbejdslivet, fortæller 'Lyse nætter'-sangeren og fortsætter:

- Det at udgive musik og spille mange koncerter kalder jo på andres blik hele tiden, men det er ikke altid, vi bliver set på den kærlige og dybe måde. Jeg mærker, at jeg hører til i musikken, og at jeg har en plads hos jer, publikum og kollegaer. Så kan man virkelig ikke ønske sig noget større.

LÆS OGSÅ: Janni Ree færdig: Det er sørgeligt

Danish Music Awards løber af stablen på The Plant i København i aften. Showet bliver ikke transmitteret, men læs med her på HER&NU, hvor vi skriver fra den røde løber og senere på aftenen giver dig overblikket over aftenens vindere.

Se de nominerede HER.

LÆS OGSÅ: Ærlige Pernille Vermund: skam og skyldfølelse