Sebastian Bull ikke i tvivl: 'Vild med dans' har ændret mig

Sebastian Bull er i gang med en selvudvikling, og det skyldes 'Vild med dans'.

I går dansede Sebastian Bull og Asta Björk igen for overlevelse i 'Vild med dans', og til deres store overraskelse skulle de ikke i omdans, men blev stemt direkte videre.

LÆS OGSÅ: Ude af 'Vild med dans'

- Det er stadig ikke gået op for os, vi er gået videre. Vi har stadig følelsen af, vi er the underdogs, der skal ind og bevise noget, så vi gik på gulvet velvidende om, at vi skulle danse igen, fortalte Sebastian efter showet til HER&NU.

Sebastian mener ikke, at hverken hans familie eller venner havde set ham komme så langt i programmet.

- Der er meget sjovt i at tage røven på folk. Jeg har i hvert fald taget røven på mig selv i det her program, fortæller Sebastian.

Selvudvikling

'Vild med dans' har vist sig at give Sebastian langt mere, end blot hyggelige timer og bedre kondition.

- Jeg er i gang med en personlig udvikling, hvor jeg taler pænere til mig selv. Jeg er begyndt og gøre gode ting for mig selv. Min selvtillid på dansegulvet er begyndt at komme nu. Det er vildt at blive grebet af så meget kærlighed, når man folder sig ud. Det er helt overvældende, fortæller Sebastian og tilføjer:

- Jeg har altid været i kontakt med mine følelser og synes, det er meget maskulint at snakke om sine følelser, men det her program har ændret nogle fundamentale ting i mig - nogle indgroede mønstre, og jeg er simpelthen så glad.

LÆS OGSÅ: Chok: Grimt uheld hos Kasper og Karina inden 'Vild med dans'

Sebastian er blandt andet begyndt at elske sig selv mere.

- Jeg lægger billeder ud på Instagram, hvor jeg smiler, og jeg står ved mit smil - jeg står ved mit mellemrum mellem tænderne. Jeg er i så positiv en udvikling.

LÆS OGSÅ: Anna Seneca fik vildt tilbud: Derfor sagde jeg nej

Han kan dog ikke tage hele æren alene.

- Du skaber så trygge rammer for min udvikling. Jeg er bare røvhamrende taknemlig for, at jeg er videre, fortæller Sebastian glad til sin partner Asta.

LÆS OGSÅ: Kaspar og Lambang forældre igen