Mette Sommer kommer haters i forkøbet

Det kan være godt at være på forkant.

Selvom hun kun modtog fire negative beskeder i forbindelse med 'Bachelor', så frygter Mette Sommer, det bliver anderledes, når hun nu tager førertrøjen på i 'Bachelorette'.

Derfor kommer hun nu eventuelle haters i forkøbet.

- Efterhånden som vi kommer tættere på premieren af 'Bachelorette', kan jeg mærke, at jeg faktisk bliver mere og mere nervøs. Lige nu florerer det i medierne, at ‘Onkel Reje’ er sygemeldt pga. hetz, og udover at jeg har ondt af ham og hans nærmeste, så gør det mig ikke mindre nervøs, skriver Mette.

LÆS OGSÅ: 'FBOY Island'-Jackie afslører kæreste

Mette Sommer er sammen med Julie Kriegler de to første singlekvinder i 'Bachelorette' Danmark.

- “Jeg er jo bare mig”, har jeg hele tiden sagt, og jeg ved, at jeg ikke falder i alles smag, og det er HELT fair, hands down. Jeg ved, at jeg ikke kommer lige så “nemt” igennem som sidste år, hvor jeg fik fire negative beskeder. Alligevel er det dem, jeg kan huske til punkt og prikke, fortæller Mette i opslaget.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Mie afslører: Mere tv på vej

Mette er sikker på, at der nok skal sidde folk klar ved tasterne, som vil pointere det mindste.

- Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvordan det kommer til at påvirke mig. Jeg er bange og nervøs, og jeg er uforstående overfor de mennesker. Så kan vi ikke lige lave en aftale her og nu: LAD VÆRE! Jeg har tilmeldt mig 'Bachelorette' for at finde kærligheden, for at få en unik og fantastisk oplevelse, men OGSÅ for at underholde lige præcis dig! Hvis du ikke kan lide mig som person, de beslutninger, jeg tager, eller at jeg smasker, så sig det til… jeg ved sgu ikke. Din væg? I hvert fald ikke til mig - og heller ikke Julie, slutter Mette.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Vild fest i reality-land

Se det første afsnit af 'Bachelorette' i morgen den 23. maj kl. 20.40 på TV 2 Echo eller på TV 2 Play.