Lisbeth Østergaard og Ralf Christensen: Nu det slut!

Parret er færdige med at være dobbelte husejere.

Lisbeth Østergaard og Ralf Christensen kan netop nu hive 'Til salg'-skiltet op fra jorden foran den 236 kvadratmeter store villa på Kong Volmers Vej på Amager. Boligen er nemlig blevet solgt.

LÆS OGSÅ: Philip May er klar til næste skridt

I et opslag på Instagram deler parret mere om den glædelige nyhed.

- Vi har solgt vores hus på Amager. Hold op, hvor er vi overvældet over alle jeres søde beskeder efter udmeldingen om, at vi flytter til Aalborg. Tak! Virkelig. Til alle, der har spurgt, om vi har solgt vores nuværende hus… JA! Ja, det har vi.

De kan dermed sætte det sidste punktum på Amager for nu og drage afsted mod Aalborg med ro i maven. I opslaget på de sociale medier er det også en bevæget Lisbeth, der sætter flere ord på situationen.

- Det bliver bestemt ikke nemt, den dag flyttebilen triller ned ad vejen, men vi tror stadig på, at det er det helt rigtige, vi har gang i, skriver Lisbeth Østergaard.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par deler stor beslutning: Eventyret er slut

Grunden til, at parret flytter til 'Nordens Paris' og væk fra København er for at komme tættere på familien.

Dog er der ingen oplysninger om, hvor meget villaen er blevet solgt for, men Østergaard-familien satte boligen til salg for 13.250.000 kroner tilbage i efteråret 2022. Men da huset i Aalborg har kostet 6,195 mio. kr., burde der være en plan slat tilbage.

LÆS OGSÅ: Disse to forlovelser blev aldrig vist i ‘Love is blind’

Se Lisbeth Østergaards opslag fra Instagram herunder: