Efter 'Vild med dans'-exit: Ekstremt ærgerligt

Det er en slukøret nydanser, der i aften måtte tage afsked med danseskoene.

- Super ærgerligt

Sådan lød det kort og kontant fra Soeren Le Schmidt, efter han i aftes måtte se sig ude af 'Vild med dans'.

LÆS OGSÅ: Soerens store støtte: Jeg er meget stolt af ham

Soeren er uden tvivl ærgerlig over, at hans exit skulle komme så pludseligt, og 'Vild med dans' har helt sikkert været en kæmpe oplevelse for ham.

- Man har skubbet sig selv ud, hvor man ikke kan bunde, men det har været vildt sundt. Og jeg har haft en fantastisk partner, som har kunne rumme at gribe alle mine til tider skøre idéer. Så det har været fantastisk. Jeg har virkelig nydt alt ved det, så jeg tror også, at det er derfor, jeg synes, det er ekstremt ærgerligt, at vi har denne her snak lige nu, siger han.

'Vild med dans' har også sat sine spor på Soerens krop. Han har kunnet mærke, hvordan dansen har formet og rykket på forskellige dele af ham, og særligt brystkassen har fået et løft.

LÆS OGSÅ: Sød video: Se Kasper Fiskers børn i 'Vild med dans'

- Jeg tror, jeg er blevet mere ret, men det er fantastisk. Jeg kan mærke det i min brystkasse, at der måske er kommet lidt større muskler, fortæller han med et grin.

Soeren forsvinder nok ikke helt ud af 'Vild med dans', da han før har været kendt for at designe værternes smukke looks, så mon ikke det også kommer til at ske i ny og næ fremover.

LÆS OGSÅ: Chok: Grimt uheld hos Kasper og Karina inden 'Vild med dans'