Clement siger nej til alt tv, men drømmer om ‘Stormester’

Der er ét underholdningsprogram, som Clement Kjersgaard måske ikke ville sige nej til at være med i.

Clement Kjersgaard er for de fleste kendt fra DR-programmet 'Debatten', som han har været vært på siden 2014. Men da HER&NU mødte ham på den røde løber til Tv-prisen lørdag og spurgte ham til hans yndlingsprogram i år, var svaret et tv-program i en helt anden boldgade end hans egen.

LÆS OGSÅ: Kendt realityprogram vender tilbage

- Jeg kan godt lide 'Stormester', lød det prompte svar fra tv-værten, der uddybede hvorfor:

- Fordi det er ægte fjernsyn på den måde, at det handler om billeder. Du bliver præsenteret for en opgave, du ser elementerne, og så kan du som seer gætte med på, hvordan de bliver løst. Der er alt for lidt fjernsyn, der fortæller ordentligt med billeder. Der er noget unikt ved 'Stormester', og det er vanvittigt godt, og der er nogle gode folk der er med. Men i det øjeblik, du har set en episode, så glemmer du, hvordan opgaven er blevet løst.

LÆS OGSÅ: WHAT! Nu gør Gustav endelig comeback

Til spørgsmålet om, hvorvidt Clement selv kunne finde få at være med i programmet, er han rimelig vævende, til trods for at han ellers afviser alle andre programmer.

- Ah, jo, åh, ej det ved jeg ikke. Nu siger jeg jo nej til alt. Men det er faktisk et sjovt program, og det er spøjst, at der ikke er nogen, der har fundet på det før. Jeg er aldrig blevet spurgt, om jeg vil være med i 'Stormester', men jeg er blevet spurgt til alt muligt andet, hvor jeg har sagt nej. Jeg siger nej til alt.

Men ikke til 'Stormester'?

- Det var ikke en fuldstændig benægtelse, i hvert fald, afsluttede Clement i klippet, som kan ses øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Janni Ree sendt væk på sin fødselsdag

Om Clement en dag dukker op i 'Stormester' må tiden vise.